چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی کالاهاي اساسي سبدخانوار از ماليات برارزش افزوده

 
 

فارس , جمعه 22 شهريور 1387

کالاهاي اساسي سبدخانوار از ماليات برارزش افزوده

 
 

محمد متين گفت: کليه مواد خوراکي سبد خانوار از جمله آرد، نان، گوشت، قند، شکر، برنج، حبوبات و سويا، شير، پنير، روغن‌ نباتي و شير خشک مخصوص تغذيه کودکان براساس قانون ماليات بر ارزش افزوده از ابتداي مهرماه از ماليات معاف شدند.

مديرکل روابط عمومي سازمان امور مالياتي کشورگفت: در چارچوب تحول نظام مالياتي و حمايت از اقشار آسيب‌پذير، از ابتداي مهر ماه کالاهاي اساسي سبد خانوار از ماليات معاف مي شوند.
" محمد متين" افزود: کليه مواد خوراکي سبد خانوار از جمله آرد، نان، گوشت، قند، شکر، برنج، حبوبات و سويا، شير، پنير، روغن‌ نباتي و شير خشک مخصوص تغذيه کودکان براساس قانون ماليات بر ارزش افزوده از ابتداي مهرماه از ماليات معاف شدند.
وي با اشاره به برنامه تحول نظام مالياتي در راستاي تحقق همه جانبه عدالت مالياتي، افزود: براساس اين قانون ، همچنين انواع محصولات کشاورزي فراوري نشده از جمله دام و طيور زنده، آبزيان، زنبور عسل و نوغان، خوراک دام و طيور، انواع کود و سم، بذر و نهال از پرداخت هر گونه ماليات معاف شدند.
متين در بخش ديگري از سخنان خود به ساير معافيت‌هاي مرتبط با عموم اشاره کرد و اظهار داشت‌:‌ انواع دارو، لوازم مصرفي درماني، خدمات درماني (انساني، حيواني و گياهي) و خدمات توانبخشي و حمايتي نيز از ماليات معاف هستند.
مديرکل روابط عمومي سازمان امور ماليات کشور، خاطرنشان کرد: از ابتداي مهرماه سال جاري، تمامي فروشندگان مکلف هستند در قبال عرضه کالا يا ارائه خدمات موضوع قانون ماليات بر ارزش افزوده، صورتحسابي حاوي مشخصات خريدار و فروشنده و کالا يا خدمت مورد معامله را صادر و ماليات و عوارض متعلقه را محاسبه و وصول نمايند.
متين در پايان تأکيد کرد: تمامي واردکنندگان، صادرکنندگان و فعالان اقتصادي با مجموع فروش کالا و خدمات بيش از سه ميليارد ريال در سال که تاکنون به هر دليل فرم‌هاي ثبت‌نام ارسالي از سوي سازمان امور مالياتي کشور را دريافت نکرده‌اند، از طريق مراجعه به سايتهاي اينترنتي (www.INTAMEDIA.ir)، (www.AT.ir) و يا مراجعه حضوري به سازمان نسبت به ثبت‌نام در نظام ماليات بر ارزش افزوده اقدام نموده و از مزاياي قانوني پيش‌بيني شده آن بهره‌مند شوند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار