سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی برج ميلادبراي هيچ‌ارگاني رايگان نيست

 
 

شنبه 23 شهريور 1387

برج ميلادبراي هيچ‌ارگاني رايگان نيست

 
 

و 28 آبان ماه برج ميلاد همزمان با نشست شهرداران كلانشهرهاي آسيايي و اسلامي در مراسم ويژه افتتاح رسمي مي‌شود.

برج ميلادبراي هيچ‌ارگاني رايگان نيست
شهردار تهران از افتتاح برج ميلاد در شب عيد فطر خبر داد و گفت: 27 و 28 آبان ماه برج ميلاد همزمان با نشست شهرداران كلانشهرهاي آسيايي و اسلامي در مراسم ويژه افتتاح رسمي مي‌شود.
دكتر محمد باقر قاليباف در حاشيه بازديد از ستاد مركزي انتخابات شوراياران محلات شهر تهران افزود: برج ميلاد در مرحله اول بازديد پذيراي خانواده‌هاي شهدا، جانبازان و ايثارگران و بخشي از نخبگان جامعه خواهد بود و اين بازديد تا دهه فجر ادامه خواهد داشت، اما به دليل اين كه برج ميلاد ماهيت بين‌المللي و فراملي دارد، 27 و 28 آبان ماه سمينار نشست تخصصي شهرداران كلانشهرهاي آسيايي و اسلامي در اين مجموعه برگزار مي‌شود و به اين ترتيب برج ميلاد در مراسمي ويژه افتتاح خواهد شد و از آن پس بازديد از اين مجموعه براي عموم آزاد خواهد بود.
وي در پاسخ به اين كه بخش مخابراتي برج ميلاد در حال حاضر تكميل شده يا نه و آيا از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات و صدا و سيما در مورد تجهيزات بكار گرفته شده در اين برج هزينه‌اي دريافت مي‌شود يا خير يادآورشد: برج ميلاد ماهيت مخابراتي دارد و مخابرات و صدا و سيما اعلام آمادگي خود را براي مستقر شدن در اين برج اعلام كرده‌اند و در حال حاضر براي نصب دكل‌ها نيروهاي فني صدا و سيما همكاري نزديكي داشته‌اند.
وي تصريح كرد: برج ميلاد با پول مردم ساخته شده بهره‌برداري از آن براي هيچ كدام از دستگاهها و ارگانهاي دولتي مجاني نيست، چرا كه اين پول بايد با منفعت قابل قبولي به مردم باز گردد.
شهردار تهران در پاسخ به اين كه آيا 50 هزار تومان براي هزينه رستوران گردان برج ميلاد زياد نيست، گفت: قطعا كسي كه مي‌خواهد در رستوران گردان و در آن ارتفاع شام بخورد بايد پول آن را هم به شهر بپردازد.
وي در حاشيه بازديد خود از ستاد مركزي انتخابات شوراياران در جمع خبرنگاران با اشاره به بازديد خود از چند مركز انتخابات شوراياريها و دادن راي در محله خود افزود: حركت امروز شوراياري‌ها نتيجه زحمات چند ساله مديريت شهري است و امروز همه ما نسبت به استقبال مردم از انتخابات شوراياريها غافلگير شديم.
قاليباف خاطرنشان كرد: مردم در حال حاضر به آن سطح از شناخت نسبت به نيازهاي محيط شهري رسيدند كه بتوانيم بسياري از مسؤوليت‌ها را به آنها واگذار كنيم و هرقدر مديران و مسؤولان به مردم اعتماد داشته باشند، آنها پاسخ مناسب‌تري را خواهند داد.
وي با اشاره به مخالفتهايي كه در ابتدا با فعاليت شوراياريها وجود داشته است، تصريح كرد: بسياري از افراد در ابتدا صحبت از غيرقانوني بودن فعاليت شوراياريها داشتند، اما امروز تاثيرگذاري و اهميت كار شوراياريها در محلات بسيار زياد است.
شهردار تهران به سطح تحصيلات بالاي داوطلبان در اين دوره از انتخابات شوراياريها اشاره كرد و توضيح داد: به عنوان مثال در يكي از مناطق كه 500 نفر داوطلب بودند، 150 نفر در مقطع دكترا و بيش از 100 نفر در مقطع فوق ليسانس حاضر شده‌اند.
وي با بيان اين كه اگر امورات شهر را به مردم بسپارم حتما شهري بهتر از اين خواهيم داشت، خطاب به شورايان گفت: همه شوراياران را قبول داشته و به آنها اعتماد داريم.
قاليباف تصريح كرد: در سال جاري شوراياران سند برنامه هر محله را تهيه و براي ما ارسال كردند و ما نيز آن را تصويب كرده‌ايم و در حال حاضر همه اقدامات در محله بر اساس همين سند انجام مي‌شود.
وي تاكيد كرد: شورا و شهرداري تهران و در مجموع مديريت شهري بيشترين منفعت را از فعاليت شوراياريها برده‌اند چرا كه آنها بازوان محكم و مطمئني در شهر هستند و در عين حال در نتيجه اين تعامل نيازهاي همه محلات مرتفع مي‌شود.

 
 

نرخ بازديد از برج ميلاد، 10 هزار تومان‌

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
کهورک زاهدانف گرم ترین نقطه جهان

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار