سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار خارجی جاده تندرستی بهبود حركات به مبتلايان به پاركينسون و سكته مغزي با ابداع ابزار حسي جديد

 
 

سلامت نیوز , دوشنبه 25 شهريور 1387

بهبود حركات به مبتلايان به پاركينسون و سكته مغزي با ابداع ابزار حسي جديد

 
 

اين ابزار مهندسي ساز، اطلاعات حسي در اختيار مغز قرار مي‌دهد و به اين ترتيب مغز ياد مي‌گيرد كه چطور چنين حركاتي را در كنترل خود در آورد.

پژوهشگران موفق به ابداع ابزار حسي جديدي شده‌اند كه به بيماران مبتلاء به پاركينسون يا سكته مغزي كمك خواهد كرد.
اين روش جديد از سوي پژوهشگران استراليايي دانشگاه كوئين در بلفاست ابداع شده است.
دكتر كتي كريج از دانشكده روانشناسي كوئين در حال تحقيق براي ساخت اين وسايل حسي جديد است كه كاربرد آنها كمك به اشخاص است كه در كنترل حركات طبيعي خود و با مشكل مواجه هستند.
دكتر كريج در اين باره مي‌گويد : كليد اصلي كمك به اين بيماران اين است كه بتوانند سرعت حركتهاي خود را كنترل كنند.
در برخي از اين بيماران، قسمتهايي از مغز كه مسوول اعمال چنين كنترل‌هايي هستند، آسيب مي‌بينند و يا بسيار ضعيف رشد مي‌كند.
اين ابزار مهندسي ساز، اطلاعات حسي در اختيار مغز قرار مي‌دهد و به اين ترتيب مغز ياد مي‌گيرد كه چطور چنين حركاتي را در كنترل خود در آورد.

 
 

خشكي چشم
افزايش غيرطبيعي فشار خون، قاتل مهم زنان باردار

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار