چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی جاده تندرستی شماره ها را به خاطر بسپاريد تا آلزايمر نگيريد

 
 

سلامت نیوز , چهارشنبه 27 شهريور 1387

شماره ها را به خاطر بسپاريد تا آلزايمر نگيريد

 
 

افراد بايد به فعاليت هاي اجتماعي و گروهي توجه داشته باشند و با پرهيز از تنهايي و شرکت در کارهاي اجتماعي همواه مغز خود را فعات نگه دارند.

به گفته رييس انجمن آلزايمر ايران به خاطر سپردن اعداد و شماره ها در فعال نگه داشتن مغز و پيشگيري از آلزايمر موثر است.
معصومه صالحي" رييس انجمن آلزايمر ايران در آستانه روز جهاني آلزايمر گفت افراد بايد به منظور فعال نگه داشتن مغز خود سعي کنند اعداد و شماره ها را از جمله شماره هاي تلفن را به خاطر بسپارند.
وي اضافه کرد اين در حاليست که بيشتر افراد تمام شماره هاي تماس مورد نياز را به اسم در گوشي هاي تلفن همراه خود ذخيره مي کنند و تلاشي براي به خاطر سپردن شماره ها نمي کنند.
به گفته رييس انجمن آلزايمر ايران استفاده کمتر از ماشين حساب و به کارگيري مغز در انجام اعمال رياضي در فعال نگه داشتن مغز موثر است. صالحي با بيان اينکه علاوه بر شماره هاي تلفن ، شماره هاي ديگري نيز هستند که توجه به آنها در سلامت افراد موثر است گفت اعداد و شمار هايي که بيانگر فشار خون ، کلسترول و ميزان قند خون افراد است به منظور آگاهي از وضعيت سلامت و پيشگيري از شدت برخي بيماري ها بايد مورد توجه قرار گيرند.
رييس انجمن آلزايمر ايران توصيه کرد افراد بايد به فعاليت هاي اجتماعي و گروهي توجه داشته باشند و با پرهيز از تنهايي و شرکت در کارهاي اجتماعي همواه مغز خود را فعات نگه دارند.
وي گفت بيماري آلزايمر يک بيماري تحليل برنده و پيش رونده قواي عقلاني سيستم عصبي مرکزي انسان است که منشاء آن ناشناخته بوده و درمان ريشه کن کننده آن نيز فعلاً در دسترس نيست.
رييس انجمن آلزايمر ايران گفت شمار مبتلايان به آلزايمر در ايران بين 300 تا 400 هزار نفر و در کل دنيا 24 ميليون و 300 هزار نفر تخمين زده مي شود. به گفته وي تغييرات متعددي در مغز بيمار رخ مي دهد که باعث کوچک شدن مغز و نيز از بين رفتن سلولهاي مغزي مي شود و بجاي آنها لکه هاي متعددي با اشکال خاصي به نام پلاکهاي پيري مي نشيند.
علامت ديگر بيماري وجود کلاف هاي ظريف مارپيچي شکل در سلولهاي مغزي است که در نهايت سلولهاي سالم را از بين مي برد.
31 شهريورماه به عنوان روز جهاني آلزايمر نام گذاري شده است.

 
 

درمان معتادان با شربت ترياك 3 ماه ديگر آغاز مي‌شود
انسولين مخلوط در كشور به توليد انبوه رسيد
درد ساق پا ممکن است نشانه لخته‌شدن خون باشد

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار