سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری تولید صفحات خورشیدی 100 درصد زیستی

 
 

مهر نیوز , چهارشنبه 27 شهريور 1387

تولید صفحات خورشیدی 100 درصد زیستی

 
 

این مواد طول عمری برابر 20 الی 25 سال داشته و مهمتر از آن 25 درصد ارزان تر از موادی هستند که سابقا مورد مصرف قرار می گرفته است.

شرکت BioSolar در جهت حذف لایه های پلاستیکی از صفحات خورشیدی لایه های زیستی جدیدی را جایگزین این مواد کرده است.
صفحات خورشیدی که در حال حاضر و به صورت رایج مورد استفاده صنایع و شرکتهای مختلف قرار می گیرند دارای لایه ای حفاظتی بوده که از مواد نفتی تشکیل شده اند و به دلیل نیاز به مواد نفتی به عنوان نقطه اتکایی برای سوخت های فسیلی به شمار می رود.
به همین منظور متخصصان شرکت BioSolar برای رهانیدن انرژی خورشیدی از ابهام قیمت سوخت و همچنین ایجاد یک منبع غیر فسیلی واقعی، اجزای زیستی را به عنوان زیر لایه و لایه رویی صفحات خورشیدی تولید کرده اند تا بتواند جایگزین مناسبی برای پوششهای محافظتی نفتی باشد.
این مواد طول عمری برابر 20 الی 25 سال داشته و مهمتر از آن 25 درصد ارزان تر از موادی هستند که سابقا مورد مصرف قرار می گرفته است.
این لایه که به عنوان لایه محافظتی سلولهای کریستال سیلیکون در صفحات خورشیدی تولید شده اند از تلفیقی از سلولز (پنبه بازیافت شده) و نایلون (دانه های کرچک) تولید شده است.
علاوه بر خصوصیات زیستی و مقاومت و طول عمر بالای این مواد، خواص الکترومغناطیسی، مقاومت مکانیکی و ثبات فرم در این مواد خصوصیات آنها را به مواد پلاستیکی نزدیک کرده که محدودیت استفاده از این مواد را از بین خواهد برد.
طبق آمار به نظر می آید که این مواد زیستی 25 الی 50 درصد از هزینه های تولیدی صفحات خورشیدی را کاهش داده و همچنین به راحتی می توان آنها را با دستگاه های صنعتی موجود تهیه کرده و نیازی به سفارش و ایجاد سیستم تولیدی جدیدی نخواهد بود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار