 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , شنبه 30 شهريور 1387 |
|
تاسیس اتاق بازرگانی مستقل در مناطق آزاد
|
| | | |
 | حسین سلطانی گفت: اتاق بازرگانی در مرحله نخست دفتر نمایندگی و سپس اتاق مستقل محلی در مناطق آزاد قشم، کیش و چابهار ایجاد می کند.
| 
مشاور وزیر و نماینده تام الاختیار وزارت بازرگانی در مناطق آزاد، از ایجاد اتاق بازرگانی مستقل در مناطق آزاد قشم، کیش و چابهار خبر داد.
حسین سلطانی نیا با اشاره به اینکه این اقدام پیرو توافقنامه مشترک وزارت بازرگانی، سازمان توسعه تجارت و اتاق بازرگانی ایران انجام می شود افزود: اتاق بازرگانی در مرحله نخست دفتر نمایندگی و سپس اتاق مستقل محلی در مناطق آزاد قشم، کیش و چابهار ایجاد می کند.
وی اضافه کرد: هدف از تاسیس اتاق مستقل در مناطق آزاد ، تسهیل امور تجارت و تقویت حضور بخش خصوصی در بخش های سرمایه گذاری و توسعه تجارت در مناطق آزاد کشور است.
سلطانی نیا تصریح کرد: کارتهای بازرگانی که براساس فرآیند قانونی در این اتاقها صادر می شود دارای ارزش مالی بوده و در منطقه آزاد و سرزمین اصلی دارای اعتبار خواهد بود.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|