سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی هموطن آنلاين «عاطفه» بايد در مدارس آموزش داده شود

 
 

جمعه 5 مهر 1387

«عاطفه» بايد در مدارس آموزش داده شود

 
 

سرپرست کميته امداد امام خميني(ره) گفت: دانش آموزان بايد انسان بودن را خارج از آموزش دروس خشک و کلاسيک فرا گيرند.

سرپرست کميته امداد امام خميني(رة) در مراسم نمادين جشن عاطفه ها در مدرسه راهنمايي پسرانه رازي منطقه سه شهر تهران گفت: عاطفه و محبت بايد در مدارس آموزش داده شود.
به گزارش ايرنا، "حسين انواري در اين آيين گفت: به منظور آموزش مستقيم دانش آموزان با عاطفه و محبت جشن عاطفه ها همزمان با بازگشايي مدارس برگزار شد.
وي با اشاره به اينکه سال هاي گذشته اين جشن قبل از بازگشايي مدارس برگزار مي شد، ادامه داد: عاطفه و محبت امري است که بايد در کانون گرم خانواده و همچنين در مدارس آموزش داده شود.
انواري اظهار داشت: زنگ عاطفه ها زنگ همدلي و احترام به يکديگر و زنگ برداشتن باري از دوش ديگران است و فرزندان انقلاب که سرمايه ملي اين کشور هستند بايد با ماهيت به صدا در آمدن زنگ عاطفه ها آشنا شوند.
وي با اشاره به اينکه دانش آموزان بايد ياد بگيرند که از توجه بيش از اندازه به خود کاسته و به ديگران و همنوعان خود توجه بيشتري داشته باشند، تاکيد کرد: دانش آموزان سرمايه هاي اصلي و ملي اين مرز و بوم هستند و بايد تلاش کرد تا استعدادهاي دانش آموزان شکوفا و در جهت مثبت به کار رود.
سرپرست کميته امداد امام خميني(ره) گفت: دانش آموزان بايد انسان بودن را خارج از آموزش دروس خشک و کلاسيک فرا گيرند.
انواري افزود: کساني که به درجات بالايي از کمال و معنويت مي رسند کساني بودند که در مدارس آموختند که چگونه بايد محبت کنند.
در ادامه ابوالفضل خادميان رئيس سازمان مرکزي انجمن اوليا و مربيان گفت: احسان و نيکوکاري در سيره ائمه اطهار کاملا مشهود بوده است و براي جامعه پذيري عاطفه و نيکوکاري بايد اين خصلت در جامعه جريان يابد.
وي افزود: ما در کشور مناسبت هاي مختلفي داريم و جشن عاطفه ها يکي از اين مناسبت هاست که نبايد دستاورد اين مناسبت يک دستاورد صرفا مادي باشد بلکه بايد دستاوردهاي معنوي نيز در پي داشته باشد که اين دستاورد مي تواند آموزش عاطفه و محبت باشد.
جشن عاطفه ها امروز(پنجشنبه) به صورت نمادين در مدرسه راهنمايي پسرانه رازي منطقه سه شهر تهران برگزار شد که وزير آموزش و پرورش و سرپرست کميته امداد امام خميني(ره) هر يک 100 ميليون ريال و رئيس آموزش و پرورش شهر تهران 50 ميليون ريال به صندوق جشن عاطفه ها اهدا کردند.

 
 

زنگ عاطفه‌ها فردا در مدارس كشور طنين‌انداز مي‌شود

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار