سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی سیاست وزارت صنایع، تامین نیاز داخلی سپس صادرات

 
 

هموطن سلام , شنبه 6 مهر 1387

سیاست وزارت صنایع، تامین نیاز داخلی سپس صادرات

 
 

علی‌اکبر محرابیان گفت: سیاست وزارت صنایع و معادن، صادرات محصول است و آن هم در شرایطی که بازار داخلی نیازمند آن نباشد.

وزیر صنایع و معادن گفت: سیاست این وزارتخانه خام فروشی نیست و در صورت صادرات فولاد خام باید 30 درصد عوارض پرداخت شود.
علی‌اکبر محرابیان در مجمع عمومی سالانه این سازمان افزود: سیاست وزارت صنایع و معادن، صادرات محصول است و آن هم در شرایطی که بازار داخلی نیازمند آن نباشد.
وی اضافه کرد: امسال از سوی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) 5 میلیون تن و حدود 2میلیون تن هم بخش خصوصی افزایش ظرفیت در بخش فولاد خواهیم داشت که این میزان افزایش ظرفیت، حدود 70 درصد ظرفیت ایجاد شده در 40 سال اخیر در صنعت فولاد است.
محرابیان گفت : این ظرفیت تا سال 1390 به حدود 32 میلیون تن می‌رسد ضمن اینکه 10 میلیون تن هم بخش خصوصی اضافه خواهد کرد که به این ترتیب میزان ظرفیت فولاد به حدود 42 میلیون تا سال1390 خواهد رسید.
محرابیان افزود: هم اکنون طرح‌هایی در بخش صنعت و معدن در حال اجراست که زمان اجرای مشابه این طرح‌ها در گذشته حدود 20 سال بود اما اکنون طبق برنامه‌ای که پیش می‌رود، به کمتر از 20 ماه رسیده است.
وزیر صنایع و معادن از مجمع خواست تا واگذاری گروه ملی فولاد و نورد و لوله اهواز تا پایان سال 87 را به تصویب برساند و این واگذاری منجر به اصلاح ساختار شود.

 
 

محرابیان : 2000 طرح صنعتی ؛ جلوتر از برنامه
صادرات صنعتی ؛ جلوتر از برنامه

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار