 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , پنجشنبه 11 مهر 1387 |
|
رئیس بانک مرکزی اروپا: بحران مالی در جهان بی سابقه است
|
| | | |
 | رئیس بانک مرکزی اروپا تاکید کرد: هیچ چیز در گذشته با آنچه ما امروز در نظام مالی جهان با ان روبرو شده ایم شباهت ندارد.
|  ژان کلود تریشه رئیس بانک مرکزی اروپا روز پنجشنبه اعلام کرد: بحران مالی کنونی در جهان که هاله ای بزرگ از تردید و بی ثباتی در جهان به وجودآورده حادثه ای است که پس از جنگ جهانی دوم تا کنون سابقه نداشته است.
رئیس بانک مرکزی اروپا تاکید کرد: هیچ چیز در گذشته با آنچه ما امروز در نظام مالی جهان با ان روبرو شده ایم شباهت ندارد.
وی افزود: از جنگ جهانی دوم تا کنون حوادث و تحولات زیادی اتفاق افتاده است اما هیچ کدام از انها با بحران مالی کنونی جهان قابل مقایسه نیست.
تریشه ادامه داد : بحران نظام مالی و پولی جهان یک دوره تردید و ابهام بی سابقه در جهان به وجود اورده است.
رئیس بانک مرکزی اروپا خاطر نشان کرد: برای رسیدگی به اوضاع کنونی و از بین بردن نابسامانیهای موجود در بخش مالی جهان باید به دنبال پاسخها و راه حلهایی متناسب و موثر باشیم.
بحران مالی بین المللی ابتدا تحت تاثیر مشکلات موجود در بانکها و موسسات امریکایی که وامهای رهنی در اختیار مشتریان خود قرار می دهند به وجود امد اما اثار و پیامدهای ان به دیگر بخشهای اقتصادی این کشور و حتی دیگر کشورها نیز سرایت کرد به گونه ای که اثار این بحران اکنون در نظام مالی جهان نیز به راحتی قابل مشاهده است و نه تنها امریکا بلکه برخی از کشورهای اروپایی و اسیایی نیز باید بهای انرا بپردازند.
دوشنبه گذشته با رد طرح اقتصادی پیشنهادی هنری پالسون وزیر خزانه داری امریکا در مجلس نمایندگان این کشور ، دامنه و شدت بحران مالی در بازارهای مالی امریکا و بسیاری از کشورهای بزرگ اروپایی و اسیایی شدت گرفت.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|