چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی نهاونديان: بايد از بحران اقتصادي امريکا به نفع ايران استفاده كرد

 
 

يكشنبه 14 مهر 1387

نهاونديان: بايد از بحران اقتصادي امريکا به نفع ايران استفاده كرد

 
 

نهاونديان گفت : اقتصاد ايران در منطقه خاورميانه از شرايط ويژه اي براي سرمايه گذاري برخوردار است و ما بايد از اين فرصتها و بحرانها به نفع خود بهره ببريم.

رئيس اتاق بازرگاني، صنايع و معادن ايران گفت که بايد از بحران اقتصادي امريکا و فرار سرمايه ها از غرب به نفع سرمايه گذاري در ايران استفاده کنيم.
«محمد نهاونديان» در گفتگوي ويژه خبري ساعت 30/22 شبکه دوم سيما افزود: اقتصاد ايران در منطقه خاورميانه از شرايط ويژه اي براي سرمايه گذاري برخوردار است و ما بايد از اين فرصتها و بحرانها به نفع خود بهره ببريم.
وي تصريح کرد: در شرايط کنوني، ما با توجه به ظرفيت بالقوه و بسيار بالايي که هم از نظر منابع طبيعي و هم از نظر نيروي انساني داريم، مي توانيم حتي با جلب سرمايه هاي مالي ايرانيان داخل و خارج کشور، شرايط سودآوري در اقتصاد ايران را فراهم سازيم.
نهاونديان در همين راستا، خواستار بهره گيري از اين فرصت به نفع اصلاح مديريت اقتصادي کشور شد.
رئيس اتاق بازرگاني در باره پيامدهاي منفي بحران اقتصادي امريکا بر اقتصاد ايران گفت: درست است که اين بحران اثر ناچيزي بر بازار مالي ما دارد اما از طريق نفت که در واقع، کانال اقتصاد ايران با اقتصاد جهاني است، مي تواند به ما آسيب بزند.
وي با اشاره به افزايش چشمگير قيمت نفت در سال گذشته افزود: اين بالا رفتن قيمت تا حدي بر اقتصاد آمريکا و جهان تاثير گذاشت. در آن موقع، توجه سرمايه گذاران به اوراق بهادار جلب شد و آنها به بازار کالا روي آوردند و همين امر، موجب افزايش قيمت در بازار مواد غذايي و بازار نفت و بروز پديده تقاضاهاي کاغذي در بازارها شد.
نهاونديان افزود: در همين راستا، شما مي بينيد که در پي بحران اقتصاد امريکا، به يک باره و در سه هفته اخير در بازار نفت نيز کاهش شديدي پيدا شد. به گزارش ايرنا، رييس اتاق بازرگاني ايران هشدار داد: اين نوسانات پرتلاطم مي تواند اقتصاد ما را نيز فلج کند و اگر جريان عادي زندگي و اقتصادمان را به درآمد بالاي نفت متکي کنيم ، اين هشدار براي اقتصاد ما بسيار جدي است.
وي در اين زمينه ، حساب ذخيره ارزي در کشور و اهداف تشکيل آن را يادآور شد و گفت: هدف از تشکيل اين صندوق آن بود که ما به هيچ وجه تکليف بودجه جاري دولت و جريان جاري زندگي مردم را به مازاد درآمد نفت وصل نکنيم.
نهاونديان ادامه داد: هدف اين بود که اگر قيمت نفت بالا رفت، اين درآمد به صندوق ذخيره ارزي برود تا به اين طريق هم به سرمايه گذاري در بخش خصوصي و توانمند سازي توليد ملي کمک کند و هم ذخيره اي براي کشور در شرايط بحراني باشد.
وي تصريح کرد: بحران اقتصادي در امريکا و بازارهاي جهاني اکنون بايد هشداري براي ما باشد تا انضباط مالي را اصل قرار بدهيم زيرا اگر اين کار را نکنيم اين بحران ها ممکن است فشار خود را به جاي ديگر ببرد و در نتيجه قيمت نفت به شدت افت کند.
رئيس اتاق بازرگاني ايران گفت: در اين شرايط، اگر ما قولها و تعهداتي را براي صندوق دولت و حساب ذخيره ارزي ايجاد کرده باشيم و نتوانيم جواب دهيم، مشکلات جدي پيدا خواهيم کرد.
"خرم" استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبايي نيز در اين ميزگرد اظهارداشت: از آنجا که دو شاخص اصلي اقتصاد يعني بورس و بانکها در ايران تعامل زيادي با کشورهاي غربي ندارند، بحران غرب دامن ما را نخواهد گرفت، اما ممکن است اين پديده به صورت حاشيه اي بر مبادلات بانکي ايران با کشورهاي اروپايي تاثير بگذارد.

 
 

نهاونديان: امنيت‌انرژي‌در گرو همكاري‌با ايران‌ است
نهاونديان : فساد اقتصادي از موانع مهم توسعه است
نهاونديان: اجراي سياست هاي اصل 44 قانون مصوب مي خواهد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار