 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , چهارشنبه 17 مهر 1387 |
|
نقش موثر نظام مالیاتی مدرن در برقراری عدالت اجتماعی
|
| | | |
 | علی اکبر عرب مازار گفت: تحول نظام اقتصادی دارای تبعات بسیار بالایی است و دیگران به علت همین تبعات، کمتر به سراغ این تحول در عرصه اقتصاد رفته اند.
| 
رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تحول نظام اقتصادی دارای تبعات بسیار بالایی است و دیگران به علت همین تبعات، کمتر به سراغ این تحول در عرصه اقتصاد رفته اند.
علی اکبر عرب مازار در همایش هم اندیشی مدیران وزارت اقتصاد و دارایی طرح تحول اقتصادی افزود:این در حالی است که دولت نهم این شجاعت را داشته که وارد عرصه این تحول شده است و ابعاد سیاسی، فرهنگی و اقتصادی آن را بپذیرد.
وی با تاکید بر ایجاد تحول اقتصادی در نظام مالیاتی گفت: یک نظام مالیاتی مدرن نقش موثری در رشد اقتصادی و برقراری عدالت اجتماعی دارد و "طرح جامع مالیاتی" و قانون "مالیات بر ارزش افزوده" دو محور اساسی این نظام مالیاتی است.
وی با بیان اینکه اشکالات نظام مالیاتی کشور را می توان در نگاه درآمد محور به دستگاه مالیاتی و اقتصاد وابسته به نفت جستجو کرد گفت: اکنون ما در یک دور تسلسل باطل افتاده ایم وبه روش های غیر علمی عادت کرده ایم و با سیاست های فعلی نمی توان به اهداف چشم انداز و اجرای اصل44 رسید.
عرب مازار تصریح کرد: برای ایجاد یک اقتصاد سالم نیازمند یاری همه بخش های کشور اعم از بخش های دولتی و خصوصی هستیم زیرا برنامه های فعلی سازمان کاملا دست یافتنی و قابل اجراست و در صورت کوچک شدن دولت و مخارج آن می توان به اهداف مد نظر دست یافت.
وی با بیان این مطلب که اجرای طرح جامع مالیاتی برای تحقق تحول اقتصادی است گفت: اصلاح نگاه سنتی به مقوله مالیات و استفاده از ابزار پیشرفته و تکنولوژی روز به منظور تسریع در تحقق اهداف نظام در بخش تحول اقتصادی در دستور کار قرار دارد وتلاش می شود تا از روش های غیر استاندارد جلوگیری شود.
رئیس کل سازمان امور مالیاتی خاطر نشان کرد: در بخش مالیات بر ارزش افزوده، سازمان درپی دستیابی به دو هدف اساسی انتقال بار درآمدی دولت از بخش تولید به بخش مصرف ودستیابی به اطلاعات کافی و لازم برای مدیریت اقتصادی دولت است.
وی ضمن تاکید بر لزوم آگاهی هرچه بیشتر دولت از فعالیت های کوچک وبزرگ اقتصادی کشور گفت: یکی از اصلی ترین دلایل اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده در دیگر کشورهای دنیا، اشراف آنان به تمامی فعالیت های اقتصادی کشور است، حال آنکه در کشور ما برخی صنوف یا فعالان اقتصادی که به این امر اعتراض دارند، عنوان می کنند که ما با این قانون هیچ مشکلی نداریم اما به ما بگویید که بعد از مشخص شدن درآمدهای ما چه کار خواهید کرد؟
عرب مازار ضمن تاکید مجدد بر لزوم اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده گفت: هدف دولت از این قانون کسب درآمد نیست چراکه هم اکنون نرخ مالیات بر ارزش افزوده در کشور ما تنها 3 درصد است حال آنکه در دیگر کشورهای دنیا این نرخ حداقل 15 درصد است.
وی مهمترین هدف دولت از اجرای این قانون را شفاف سازی فعالیت های اقتصادی عنوان کرد و اظهار داشت: همین هدف، منافع بسیاری از واسطه ها و سودجویان را که دارای فعالیت های غیر شفاف هستند، به خطر انداخته است.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|