 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مجلس در صدد ایجاد فضای تولید در کشور
|
| | | |
 | مجلس مصمم است تا در زمینه اقتصادی و تولید ، فضای کشور را رقابتی کند و این فضا به نفع کشور و نظام است . | هموطن آنلاین _رئیس مجلس شورای اسلامی گفت : مجلس مصمم است تا در زمینه اقتصادی و تولید ، فضای کشور را رقابتی کند و این فضا به نفع کشور و نظام است .
علی لاریجانی امروز جمعه در جمع صنعتگران و بازرگانان استان فارس با اشاره به اینکه فراز و فرود در سیاستها موجب دلتنگی برای صنعتگران شده است انتقاد آنان را سازنده دانست و افزود : گوشزد کردن مطالب توسط صنعتگران و بازرگانان موجب می شود ما در مجلس قانون های مناسبتری در این بخش تصویب کنیم .
وی با اشاره به اینکه وظیفه مجلس برداشتن قوانین مزاحم است از صنعتگران استان خواست با هم اندیشی قوانین مزاحم را شناسایی و قوانین مناسب راپیشنهاد دهند تا مجلس آن را بررسی کند .
لاریجانی جهش در صنعت را نیازمند تصویب قوانین مناسب مالیاتی و حمایتی دانست وافزود : اصل 44 قانون اساسی برای مجلس بسیار مهم و حیاتی است و نیاز است تا رشد صنعت در استانهای کشور براساس توازن جمعیتی و توانمندی های هر استان صورت گیرد .
رئیس مجلس شورای اسلامی استفاده از ذخیره ارزی برای کاستی بانکها را راه حل مناسبی ندانست و افزود : امیدواریم با همکاری شورای پول و اعتبار نحوه کمک به بانکها سامان یابد. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|