سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث عامل مرگ دختر و پسر تهراني در شهر بازي شناسايي شد

 
 

سه شنبه 23 مهر 1387

عامل مرگ دختر و پسر تهراني در شهر بازي شناسايي شد

 
 

متصدي بهره‌برداري از وسايل بازي در پاركي در منطقه پونك با نظر بازپرس جنايي تهران در مرگ دختر و پسر تهراني مقصر شناخته شد.

متصدي بهره‌برداري از وسايل بازي در پاركي در منطقه پونك با نظر بازپرس جنايي تهران در مرگ دختر و پسر تهراني مقصر شناخته شد.
شامگاه 20 مرداد سال‌جاري مأموران كلانتري 140 باغ‌ فيض از سقوط 2 شهروند تهراني از يكي از وسايل بازي داخل پارك سردار جنگل واقع در پونك با خبر شدند.
مأموران با حضور در صحنه دريافتند يك دختر و پسر جوان از داخل يكي از وسايل بازي اين مجموعه به پائين پرت شده و يكي از آن‌ها در محل فوت كرده و ديگري پس از انتقال به بيمارستان فوت كرده است.
اصغرزاده؛ بازپرس شعبه دوم دادسراي امور جنايي تهران در خصوص اين پرونده گفت: با انجام تحقيقات مشخص شد زماني كه اين وسيله در حال كار كردن بوده است اين 2 نفر از درون آن پرت شده‌اند.
وي ادامه داد: تحقيقات براي مشخص شدن علت اصلي بروز اين حادثه آغاز شده است و براي مشخص شدن بهتر موضوع يك كارشناس رسمي براي اين پرونده انتخاب شده است.
وي افزود: فوت شدگان اين حادثه به نام‌هاي شكوفه 23 ساله و ميلاد 26 ساله پس از حضور در پارك اقدام به تهيه بليت كرده و سپس سوار بر بشقاب پرنده شده‌اند كه اين حادثه رخ‌ داده است.
بازپرس شعبه دوم دادسراي امور جنايي تهران گفت: در ابتداي تحقيقات از مدير پارك و پيمانكار استفاده از اين وسايل كه حق استفاده از وسايل را از شهرداري اجاره كرده است مشخص شد پيمانكار مدعي است به فوت شدگان به واسطه اضافه وزنشان هشدار داده بوده است اما استفاده كنندگان با عدم توجه به اين تذكر براي استفاده از اين وسيله اصرار كرده‌اند.
وي ادامه داد: اين ادعاي مطرح شده از سوي پيمانكار صرفاً يك ادعا قلمداد شد و صحت آن بايد توسط كارشناس مربوطه تأييد مي‌شد تا اين فرد بي‌گناه شناخته شود.
اصغرزاده گفت: در حال حاضر هيچ‌ فردي در رابطه با اين پرونده دستگير نشده و صرفاً از چندين نفر تعهداتي مبني بر عدم خروج از تهران گرفته شده است تا در صورت نياز براي تحقيقات بيش‌تر در دسترس باشند.
وي ادامه داد: يكي از وظايف كارشناس مشخص شده براي تعيين تكليف اين پرونده اين است كه دو جوان فوت شده به واسطه سني كه داشته‌اند اجازه استفاده از اين وسيله را داشته‌اند يا خير.
وي افزود: تحقيقات انجام شد تا با نظر تكميلي كارشناس انتخاب شده مسئل شهربازي، متصدي استفاده از اين دستگاه و اپراتور اين مجموعه به ترتيب 50 درصد، 35 درصد و 15 درصد مقصر شناخته شدند اما مشخص شد هر 3 پست در اختيار يك نفر بوده است و به اين ترتيب تنها يك نفر در وقوع قتل غير عمد 2 نفر مقصر شناخته شد.
تحقيقات در اين زمينه همچنان ادامه دارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار