سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی شناسايي 156 مورد انساني سياه زخم سال گذشته در كشور

 
 

چهارشنبه 24 مهر 1387

شناسايي 156 مورد انساني سياه زخم سال گذشته در كشور

 
 

واكسيناسيون دام عليه سياه زخم (آنتراكس) سبب بروز كمتر اين بيماري در برخي از استان‌هاي كشور شده است.

رئيس اداره بيماري‌هاي مشترك بين انسان و دام وزارت بهداشت، با بيان اين كه سال گذشته 156 مورد انساني آنتراكس در كشور شناسايي و به سازمان دامپزشكي كشور گزارش شده است، گفت: سياه زخم بيماري آندميك كشور ماست و ساليانه 200 تا 250 مورد ابتلا به سياه زخم (آنتراكس) گزارش مي‌شود.
دكتر محمدرضا شيرزادي، در گفتگو با ايسنا، با بيان اين كه با شناسايي موارد انساني سياه زخم گزارش آن براي پيدا كردن مخازن دامي به سازمان دامپزشكي كشور ارائه مي‌شود، اظهار كرد: موارد سياه زخم در مناطق كوهپايه‌اي شايع‌تر است. اين در حالي است كه پوشش مناسب واكسيناسيون دام عليه سياه زخم (آنتراكس) سبب بروز كمتر اين بيماري در برخي از استان‌هاي كشور شده است.
وي با اشاره به ارائه برنامه‌هاي آموزشي همگاني در زمينه سياه زخم و شناسايي موارد مشكوك آن گفت: درمان اين بيماري سرپايي است.
رئيس اداره بيماري‌هاي مشترك بين انسان و دام وزارت بهداشت، سياه زخم را بيماري باكتريايي دانست و يادآور شد: 98 درصد موارد سياه زخم از نوع جلدي است و دو درصد از انواع كشنده آن ريوي و گوارشي است.
شيرزادي، با بيان اين كه باسيل سياه زخم براي ساليان متمادي در خاك زنده مي‌ماند و امكان انتقال آن از طريق ذبح دام آلوده و تماس با دام از طريق پشم‌چيني وجود دارد، يادآور شد: آموزش نقش بسزايي در كاهش ميزان موارد ابتلا دارد.
وي در پايان خاطرنشان كرد: سال گذشته 156 مورد آنتراكس (سياه زخم) گزارش شد كه از اين تعداد دو مورد در كردستان، 19 مورد در آذربايجان شرقي، 18 مورد در خراسان رضوي، 21 مورد در آذربايجان غربي و مابقي به صورت پراكنده و تك‌گير در كشور بوده است.
گفتني است، مقامات بهداشتي كردستان عراق طي روزهاي اخير از شيوع سياه زخم در شمال عراق خبر داده و‌ وزير بهداشت اين منطقه نيز آلودگي 27 نفر به باكتري سياه زخم را تاكنون اعلام كرده بود.
شايان ذكر است، اين آلودگي براي نخستين بار طي 28 سال گذشته در عراق مشاهده مي‌شود و تاكنون هيچ گزارشي از مرگ و مير مبتلايان منتشر نشده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
کهورک زاهدانف گرم ترین نقطه جهان

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار