سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی حوادث رباینده دختران دستگیر شد

 
 

جمعه 26 مهر 1387

رباینده دختران دستگیر شد

 
 

تبهکاری که با تهدید قمه و قداره ، دختران را می ربود و آزار می داد با تلاش پلیس کرمانشاه به زانو درآمد.

تبهکاری که با تهدید قمه و قداره ، دختران را می ربود و آزار می داد با تلاش پلیس کرمانشاه به زانو درآمد.
رسیدگی به این پرونده با شکایت چند دختر از مرد جوانی که آنان را ربوده و آزار داده بود در دستور کار مشترک افسران کلانتری 16 و اداره آگاهی کرمانشاه قرار گرفت.
یکی از دختران نگون بخت به نام «سوسن» با چشمان اشکبار گفت : ظهر بود و از خیابان سرچشمه به خانه ام می رفتم که مرد درشت اندامی با موتور ، سد راهم شد.او که اسیر وسوسه های حیوانی شده بود با تهدید قمه ، مرا به یکی از خانه های همان اطراف کشاند.هر چه داد زدم فایده ای نداشت ؛ جوان بی رحم جلوی صورتم را محکم گرفت و چند قرص در دهانم گذاشت و بی هوش شدم.هنگامی که چشم باز کردم خودم را در خیابان دیدم و دوان دوان به خانه برگشتم.
دختر دیگری به نام «مینا» که ساکن سرچشمه بود اظهار داشت : من مرد شیطان صفت را می شناسم.«امیر– م» مرا با تهدید به خانه ای برد و دنیا را به کامم تلخ کرد.
با مشخصاتی که «مینا» ارائه داد کارآگاهان به چهره نگاری رایانه ای پرداختند و برای شناسایی تبهکار به کمین نشستند.سرانجام متهم به محاصره ماموران کلانتری 16 درآمد و بازداشت شد.در همین رابطه سرهنگ «اسفندیار امیدی» رئیس پلیس آگاهی کرمانشاه اعلام کرد : «امیر» که ابتدا خود را بی گناه می خواند وقتی با مدرک های دادگاه پسند و شاکیان رو به رو شد به ناچار لب به بیان حقیقت گشود.گزارش ایسکانیوز می افزاید، این شیاد در حالی زندانی شد که تحقیق جامع تر درباره پرونده ادامه دارد.
سرهنگ «امیدی» همچنین از کلاهبرداری یکی از کارمندان بانک رفاه خبر داد.رئیس پلیس آگاهی کرمانشاه گفت : با شکایت یک مشتری از کارمند جوان به نام «مولود - م» مبنی بر این که 10 میلیون و 750 هزار تومان برای سپرده گذاری و دریافت وام داده بود مشخص شد او 750 هزار تومان در دفترچه ثبت کرده است.
رئیس پلیس آگاهی کرمانشاه تصریح کرد: «مولود» پس از دستگیری و در بازجویی ها به اتهام جعل و 10 میلیون تومان کلاهبرداری اعتراف کرد.

 
 

ربایندگان کارخانه دار تهرانی ، پای میز محاکمه

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار