چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی ورزشی تیم والیبال دختران ژاپن قهرمان آسیا شد

 
 

هموطن سلام , شنبه 27 مهر 1387

تیم والیبال دختران ژاپن قهرمان آسیا شد

 
 

هفتمین دوره رقابتهای والیبال نوجوانان دختر آسیا امروز با برگزاری چهار دیدار برای شناخت تیم های اول تا هشتم در مانیل برگزار شد.

هفتمین دوره رقابتهای والیبال قهرمانی نوجوانان دختر آسیا در فیلیپین عصر امروز با قهرمانی تیم نوجوانان ژاپن به پایان رسید.
هفتمین دوره رقابتهای والیبال نوجوانان دختر آسیا امروز با برگزاری چهار دیدار برای شناخت تیم های اول تا هشتم در مانیل برگزار شد.
در دیدار فینال این رقابتها دو تیم ژاپن و چین به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت تیم ژاپن قهرمان دوره گذشته مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا با نتیجه 3 بر صفر تیم چین را شکست داد. والیبالیست های نوجوان ژاپن در این مسابقه در سه ست پیاپی(27-25)،(25-17) و(25-19) به پیروزی رسیدند تا عنوان قهرمانی خود را تکرارکنند.
در دیدار رده بندی تیم کره جنوبی نایب قهرمان دوره گذشته این مسابقات با نتیجه 3 بر صفر(25-9)،(25-22)،(25-20) مغلوب تیم تایلند میزبان ششمین دوره این مسابقات شد. بدین ترتیب تیم تایلند بر سکوی سوم هفتمین دوره رقابتهای والیبال قهرمانی نوجوانان دختر آسیا ایستاد. تیم کره جنوبی نیز چهارم شد.
تیم چین تایپه برای کسب مقام پنجمی با نتیجه 3 بر صفر (25-14)،(25-20)،(25-14) تیم اندونزی را شکست داد. تیم استرالیا نیز برای کسب عنوان هفتمی با نتیجه 3 بر صفر (25-12)،(25-18)،(25-21) تیم فیلیپین میزبان این دوره از رقابتها را شکست داد.
رده بندی نهایی این رقابتها بدین شرح است : 1- ژاپن 2- چین 3- تایلند 4- کره جنوبی 5- چین تایپه 6- اندونزی 7-استرالیا 8- فیلیپین 9- قزاقستان 10- هند 11- ایران 12- سریلانکا
هفتمین دوره رقابت‌های والیبال دختران نوجوان آسیا عصر امروز با برگزاری مراسم اختتامیه و اهداء کاپ و مدال به تیم های برتر به کار خود پایان داد. والیبالیست های نوجوان کشورمان فردا مانیل را به مقصد دوحه برای بازگشت به تهران ترک می کنند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار