سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی دانش و فناوری ساخت دوربینهای تک پیکسلی؛ تحولی نوین در ساخت دوربینهای علمی

 
 

مهر نیوز , دوشنبه 29 مهر 1387

ساخت دوربینهای تک پیکسلی؛ تحولی نوین در ساخت دوربینهای علمی

 
 

این دوربینها قادرند هر پیکسل از تصویر را به تمامی طول موجهای سازنده رنگ موجود در آن تجزیه کنند و کیفیت و وضوح باور نکردنی را ارائه کنند .

ساخت دوربینهای تک پیکسلی توسط محققان دانشگاه رایس می تواند باعث ایجاد تحولی بزرگ در زمینه های امنیتی، ارتباطات راه دور، پردازش سیگنالها و پزشکی شود.
محققان اخیرا در پی انتشار مقاله ای روشی جدید برای جایگزینی حسگرهای چند پیکسلی و گران قیمت در سیستمهای رایج تصویربرداری تراهرتز را با حسگرهای تک پیکسلی ارائه کردند.
محققان با متراکم کردن الگوریتمهای حسی در این دوربین، تعداد پیکسلهای استفاده شده در آن را به یک پیکسل کاهش دادند. این در حالی است که در دوربینهای رایج دیجیتال برای افزایش کیفیت و وضوح تصویر به میلیونها پیکسل نیاز خواهد بود.
به گفته محققان استفاده از این شیوه می تواند در تولید دوربینهایی ارزان قیمت که در آینده در زمینه های علمی و امنیتی استفاده های فراوانی خواهند داشت، موثر واقع شود.
تشعشعات تراهرتز که در رده طیف های الکترو مغناطیسی مادون قرمز و ماکروویو قرار دارد، قابلیت نفوذ در اجسامی مانند پارچه، چوب، پلاستیک را داشته و در عین حال از توانایی نفوذ به فلز و آب برخوردار نیستند.
بر خلاف اشعه ایکس، اشعه تراهرتز مضر نبوده و دارای صرفه اقتصادی بیشتری هستند و به علاوه دوربینهای تراهرتز می توانند روزی در بسیاری از زمینه های ذکر شده مورد استفاده قرار گیرند.
در واقع توانایی های فوق طیفی ذاتی این اشعه آنها را در ابزارهایی مانند دوربینهای تک پیکسلی نیز کاربردی کرده است. این دوربینها قادرند هر پیکسل از تصویر را به تمامی طول موجهای سازنده رنگ موجود در آن تجزیه کنند و کیفیت و وضوح باور نکردنی را ارائه کنند این در حالی است دوربینهای رایج قادرند تصویر را تنها به رنگ های سبز، آبی و قرمز تجزیه کنند.
محققان بر این باورند که دوربینهای تک پیکسلی علاوه بر اینکه از قدرت تجزیه بسیار بالایی برخوردارند و قادر به تشخیص دقیق عوامل موجود در تصویر هستند به دلیل کاهش تعداد پیکسلها و تجهیزات استفاده شده از نظر اقتصادی نیز بسیار مقرون به صرفه خواهند بود.

 
 

افزایش امنیت غواصان با استفاده از ابزاری جدید
اختراع گیاه روباتی با خواص گیاهی
گسترش تولید اتانول سوختی از نیشکر

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار