چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی رسانه ضرغامی: تشکیل اتحادیه رادیوهای قرآنی و اسلامی ضروری است

 
 

مدیا نیوز , جمعه 10 آبان 1387

ضرغامی: تشکیل اتحادیه رادیوهای قرآنی و اسلامی ضروری است

 
 

هدف اول این نشست معرفت یافتن و شناخت رادیوهایی است که وجهه قرآنی و اسلامی دارند.

رئیس سازمان صدا و سیما در مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس رادیوهای قرآنی و اسلامی پیشنهاد تشکیل اتحادیه رادیوهای قرآنی و اسلامی را مطرح و تاکید کرد رسانه ملی برای این کار حاضر به هرگونه همکاری است.
مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس جهانی رادیوهای قرآنی و اسلامی صبح امروز چهارشنبه با حضور عزت‌الله ضرغامی رئیس صدا و سیما، حسن خجسته معاون صدا، 70 میهمان شامل مدیران، کارشناسان حوزه رسانه و برنامه‌سازان رادیوهای قرآنی و اسلامی از 26 کشور همچون ترکیه ، پاکستان، انگلستان، آفریقای جنوبی، استرالیا و دیگر مدیران شبکه‌های مختلف رادیو در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد.
ضرغامی در این مراسم ضمن قدردانی از میهمانان برای شرکت در یک جلسه معنوی و دست‌اندرکاران برگزاری کنفرانس گفت: هدف اول این نشست معرفت یافتن و شناخت رادیوهایی است که وجهه قرآنی و اسلامی دارند. بعد از معرفت، تامل، همفکری، هم‌افزایی و توانمندی‌هایی که در این رادیوها وجود دارد زمینه بروز و ظهور پیدا می‌کند.
وی در ادامه افزود: رادیو رسانه‌ای است صادق، صمیمی، تاثیرگذار و گرم. امروز رادیو چنین موقعیتی پیدا کرده که حول حلقه گمشده امروز بشر یعنی قرآن و اسلام نشست برپا کند و از این نشست همه بشریت سود ببرند.
رئیس رسانه ملی خاطر نشان ساخت: بشر امروز در میانه میدان منازعات بشری صاحب بی‌هویتی و سرگردانی است. سال‌ها قبل امام ما برای کمونیسم و جهان مارکسیستی این بن‌بست را پیش‌بینی کرد. حالا هم سال‌هاست لیبرال و دموکراسی دیگر فراموش شده است. امروز اسلام نسخه شفابخش است و دنیا به دنبال آن است، گرچه دشمنان سعی می‌کنند با رفتار منفعلانه ، ساخت فیلم‌های مستند و ... به این مسئله بی‌اعتنا باشند، اما عملکردشان بر ضد خودشان نتیجه داده است.
ضرغامی ادامه داد: اگر در اروپا به قرآن توهین کردند شما امروز نتیجه آن را می‌بینید که مردم به قرآن گرایش بیشتر پیدا کرده‌اند و قرآن پرفروشترین کتاب شده است، بنابراین امروز وظیفه مسلمانان خیلی سنگین است. حتی وظیفه ما مدیران امروز بیشتر از گذشته است. نشان دادن چهره واقعی اسلام و پیروان قرآن در شرایطی که امروز همه به دنبال این حلقه گمشده هستند، وظیفه ماست. قرآن نور و هدایت و سرشار از اعجاز است.
وی یاد آور شد: اهل قرآن به برکت قرآن عاقبت به خیر هستند و در این صنف به برکت قرآن ناخالصی نمی بینید. خوشبختانه جهان امروز اسلام هوشیار است. سال‌ها است شیعه و سنی کنار هم با قصد قربت احکام شرعی خود را انجام می‌دهند. همه می‌دانند نگاه امروز بزرگان دنیا، نگاه وحدت، انسجام اسلامی و ادامه راه پیامبر (ص) است.
رئیس رسانه ملی ادامه داد: رادیوهای اسلامی باید این مسیر را خوب شناسایی کرده و به جلو بروند. من به اعضای شرکت‌کننده در این کنفرانس تشکیل اتحادیه رادیوهای اسلامی و قرآنی را پیشنهاد می‌کنم و صدا و سیمای ایران برای ارتقا برنامه‌های رادیوهای قرآنی و اسلامی حاضر به هرگونه همکاری و سرمایه‌گذاری است.
در ادامه مراسم محمدحسین محمدزاده، مدیر رادیو قرآن و مسئول کنفرانس گفت: در این اجلاس گرد هم آمده‌ایم تا شاهد تحول و ارتقای رادیوهای قرآنی و اسلامی باشیم. رادیو قرآن به فرمان مقام معظم رهبری تاسیس شده و هم‌اکنون در دومین ربع قرن خودش قصد دارد گام جهانی بردارد.
او افزود: فعالیت اولین کنفرانس جهانی رادیوهای قرآنی و اسلامی از اسفند ماه سال 86 با ابتکار حسن خجسته معاون صدا آغاز شد و از همان زمان از میان بیش از 11 هزار و 500 رادیو ، 235 رادیو قرآنی و اسلامی شناسایی شده‌اند. از این تعداد 135 رادیو تلاوت قرآن و مباحث اسلامی، 35 رادیو فقط تلاوت قرآن کریم و 70 رادیو مباحث اسلامی را پخش می‌کنند.
حیدر جلوخان، مدیر رادیو کربلا نیز با ابراز خرسندی از حضور در این کنفرانس گفت: ما می‌توانیم فرهنگ‌ها را در این اجلاس مبادله کنیم، چرا که همه یک هدف واحد و آن هم بیان علوم معارف قرآن کریم را داریم. مسئولیت ما حفظ قرآن کریم است، بنابراین باید به نحو مطلوب در مقابل توفان سهمگین دشمنان بایستیم.
وی در ادامه افزود: ما همچون رودخانه‌هایی هستیم که باید پیام اصیل اسلام را به جهانیان منتقل کنیم، چرا که در روز قیامت باید پاسخگو باشیم. بنابراین مسئولیت سنگینی به عهده داریم و نیازمند وحدت کلمه و دوری از تفرقه هستیم.
اجرای سرود به رهبری هادی آذر و شعری از سهیل محمودی از دیگر بخش‌های مراسم بود. همچنین در پایان مراسم محمود شهات محمد انور سوره‌هایی از قرآن را تلاوت کرد.
بهروز رضوی‌نژاد مدیر دفتر صدا و سیمای ایران در پاکستان، حسن محمدیان مدیر اداره کل طرح و نظارت معاونت صدا، حمیدرضا خزائی قائم مقام معاونت صدا، سکینه احمدی مدیر رادیو تهران، کامران کاظم زاده مدیر رادیو سلامت و دیگر مدیران رسانه در مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس رادیوهای قرآنی و اسلامی حضور داشتند که تا 10 آبان در تهران ادامه دارد.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار