سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی هموطن آنلاين هشدار اورژانس کشور درباره استفاده از وسايل گرمايشي

 
 

سه شنبه 14 آبان 1387

هشدار اورژانس کشور درباره استفاده از وسايل گرمايشي

 
 

بررسي ها نشان داده است اغلب موارد فوتي ناشي از گاز CO به علت استفاده از اجاق هاي معمولي، دودکش نامناسب و وسايل گرمايشي غيراستاندارد است.

مسوول آموزش اورژانس کشور با اشاره به اينکه همه ساله با شروع فصل سرما با افزايش موارد مسموميت با گاز مونوکسيد کربن مواجه مي شويم، به شهروندان هشدار داد.
دکتر فرهاد رضواني با بيان اينکه CO گازي بي رنگ و بي بو و حاصل از احتراق ناقص است، اظهار کرد؛ بررسي ها نشان داده است اغلب موارد فوتي ناشي از گاز CO به علت استفاده از اجاق هاي معمولي، دودکش نامناسب و وسايل گرمايشي غيراستاندارد است.
وي وسايل گازسوز و بخاري هاي بدون دودکش را مناسب براي فروشگاه هايي با فضاي فيزيکي وسيع دانست و افزود؛ در اين اماکن به علت باز و بسته شدن در، هوا در جريان است.
مسوول آموزش اورژانس کشور با توصيه به هموطنان مبني بر کسب اطمينان از باز بودن مسير دودکش هاي بخاري توضيح داد؛ ساده ترين راه تشخيص، بررسي وضعيت دماي لوله داخل منزل است، به نحوي که سردي آن حاکي از بسته بودن و داغي تاييدکننده باز بودن مسير دودکش است.
دکتر رضواني با تاکيد بر ضرورت کوتاه تر بودن مسير عبور دود و اتصالات حداقلي گفت؛ کلاهک Hشکل، مناسب ترين کلاهک براي خروج دود به شمار مي رود. وي با بيان اينکه از روي رنگ شعله وسيله گرمايشي نيز مي توان به نحوه کار وسيله گرمايش پي برد، گفت؛ شعله آبي به معناي سوخت کامل و شعله زرد نشانه سوخت ناقص است. مسوول آموزش اورژانس کشور با تاکيد بر اينکه بستن کليه منافذ و درزهاي در و پنجره مانعي براي تبادل هوا محسوب مي شود، يادآور شد؛ بايد در صورت وجود وسيله گازسوز منافذي را باز گذاشت.
دکتر رضواني از شومينه ها به عنوان وسيله نامناسب گرمايشي در اماکن در بسته ياد کرد و گفت؛ همچنين بايد از روشن کردن آتش هنگام پيک نيک زير چادر خودداري شود. وي همچنين گفت؛ علائم و نشانه هاي مسموميت با CO ابتدا به صورت سردرد و ضعف، سپس سرگيجه و بي قراري و تهوع و استفراغ و در مراحل پيشرفته تر تنگي نفس و سيانوتيک شدن انگشتان دست و پا و لب و در نهايت بيهوشي و کما است.
در چنين مواردي مصدوم بايد فوراً از محيط آلوده خارج و به محيط آزاد منتقل شود، لوازم گرمايشي خاموش و لباس ها در ناحيه کمر و يقه باز شود.

 
 

ادامه انتقاد دانشجویان به نصب دوربین مدار بسته
بر زائران ايراني در مرز چه مي‌گذرد؟
90 درصد تحصيل کرده‌ها مسواک زدن بلد نيستند

 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار