 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , دوشنبه 4 آذر 1387 |
|
تحول اقتصادی ، با گمرک پیشرفته
|
| | | |
 | سید شمس الدین حسینی گفت: بدون گمرک پیشرفته ، سخن گفتن از تحول اقتصادی به ویژه نظام مالیات بر ارزش افزوده بی معنا خواهد بود.
| 
وزیر امور اقتصادی و دارایی یکی از اهداف طرح بزرگ تحول قتصادی را ایجاد "گمرک دانایی محور ، امین و چابک " اعلام کرد.
سید شمس الدین حسینی در همایش کارگاه تدوین سند ملی راهبردی گمرک افزود : بدون گمرک پیشرفته ، سخن گفتن از تحول اقتصادی به ویژه نظام مالیات بر ارزش افزوده بی معنا خواهد بود.
وی گفت : البته گمرک هم بدون اقتصاد اطلاعات محور، دانش و کسب و کار الکترونیک ، کارآمد نمی شود که در سند ملی راهبردی توجه شده است.
حسینی گفت : توجه به عوامل ذینفع در امور گمرکی از نقاط مثبت سند ملی راهبردی این سازمان است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره چشم انداز توسعه گمرک گفت : سند چشم انداز بیست ساله کشور مسیر و مقصد توسعه را نشان می دهد و سیاست های کلی اصل 44 هم روش پیمودن این راه است.
حسینی گفت : پیام کلیدی سند چشم انداز بیست ساله این است " تا جای ممکن کارها به مردم سپرده شود".
وی افزود: گمرک هم باید از ایفای سریع و صحیح وظایف خود اطمینان حاصل کند.
وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره اثار طرح تحول اقتصادی هم گفت : این طرح، مسایل و حوزه های اقتصادی را از اولویت های چندم به اولویت نخست تبدیل کرده و سرلوحه برنامه های کلان قرار داده است.
وی افزود: فرصت یافتیم موضوع های اقتصادی را اولویت یابی کنیم و بر موضوع های کلیدی متمرکز شویم.
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: نگاه مدیریتی ویژه ای که تلاش می کند مسایل را با آینده نگری جلو ببرد، فرصت دیگری است که با طرح تحول اقتصادی فراهم شده است و نباید از دست رود.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|