 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , سه شنبه 5 آذر 1387 |
|
اعلام قیمت تندر به زودی
|
| | | |
 | وزیر صنایع و معادن گفت: قیمت خودروی تندر به زودی اعلام می شود.
| 
وزیر صنایع و معادن گفت: قیمت خودروی تندر به زودی اعلام می شود.
علی اکبر محرابیان پس از بازدید از نمایشگاه الکامپ در جمع خبرنگاران با بیان اینکه قیمت گذاری این خودرو به طور قطع به نفع مصرف کننده و تولید کننده است افزود: در این زمینه کاملاً واقع نگر هستیم و بهای خودروی تندر را بر اساس قیمت تمام شده تولید قطعات محاسبه می کنیم.
وی درباره پیش فروش این خودرو گفت: خودروسازان می توانند خودروهای خود را با قیمت های رسمی پیش فروش کنند اما ممکن است منتظر قیمت جدید باشند که ابلاغ آن چند روز طول می کشد.
محرابیان گفت: وزارت صنایع در پیش فروش خودرو یا توقف پیش فروش دخالت نمی کند.
وزیر صنایع درباره نارضایتی برخی مشتریان کامیون های چینی یکی از شرکت های خودروساز نیز اضافه کرد : این کامیون ها مشکلات فنی دارد که از شرکت مربوط خواسته ایم با گسترش مراکز خدمات پس از فروش شرایط مناسبی برای حل مشکلات استفاده کنندگان از این کامیون ها فراهم کند.
وی با بیان اینکه من از منتقدان واردات خودروهای بی کیفیت هستم گفت: از گسترش بازار این خودروها جلوگیری کرده ایم.
وزیر صنایع همچنین درباره استفاده نکردن برخی بانک ها از دستگاه های خودپرداز تولید داخل ، با اشاره به وجود فناوری ساخت این دستگاه ها در کشور تـصریح کرد: خودپردازها نیز مانند دیگر محصولات صنعتی باید اطمینان مصرف کننده را جلب کنند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|