چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر حاتمي‌كيا: براي فيلمسازي تا هيماليا هم مي‌روم

 
 

چهارشنبه 6 آذر 1387

حاتمي‌كيا: براي فيلمسازي تا هيماليا هم مي‌روم

 
 

ابراهيم حاتمي‌كيا، كارگردان سينما در قالب نشستي با عنوان بررسي سينماي دهه‌ 70، پس از نمايش «آژانس شيشه‌اي» در جمع دانشجويان دانشگاه شريف به سوالات مختلفي پاسخ داد.

ابراهيم حاتمي‌كيا، كارگردان سينما در قالب نشستي با عنوان بررسي سينماي دهه‌ 70، پس از نمايش «آژانس شيشه‌اي» در جمع دانشجويان دانشگاه شريف به سوالات مختلفي پاسخ داد.
در اين نشست كه 4 آذر و با اجراي حسين معززي‌نيا منتقد برگزار شد، حاتمي‌كيا با اشاره به آغاز كارش درحرفه سينما گفت: سينما براي من ايستگاه پايان نيست، بلكه وسيله‌اي است براي بيان اهدافم، احساس مي‌كنم اگر قرار باشد اين اهداف در سينما بيان نشود، دليلي براي حضور در اين حوزه وجود نخواهد داشت.
حاتمي‌كيا اذعان كرد: در فيلمسازي هيچ‌گاه در پي بيان مسائل جنگ به شيوه حماسي نبودم و دغدغه اصلي‌ام انتقال مسائل مربوط به جنگ بود و تنها قصد داشتم از افرادي كه در جبهه‌ها با آنها بوده‌ام، بگويم و خيلي زود فهميدم كه فيلم‌هاي جنگي برايم اقناع‌كننده نيست.
كارگردان «موج مرده» درادامه از اهميت شرايط و زمانه صحبت كرد و افزود: يكي از مسائلي كه در ساخت فيلم برايم از اهميت ويژه‌اي برخوردار است، مساله شرايط زمانه است تاجايي كه مي‌توانم بگويم اگر زمان را از من بگيرند، قادر به انجام هيچ‌گونه حركتي نخواهم بود، اكثر فيلم‌هايم نيز واكنشي به شرايط زمانه محسوب مي‌شوند.
اين كارگردان در بخش ديگري از صحبت‌هايش به انجمن دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: از ابتداي شكل‌گيري اين انجمن‌ها هيچ‌گاه پا به آنجا نگذاشتم و از همان موقع مي‌دانستم اين نهاد ريشه اين سينما را خواهد زد، چرا كه در پشت آن تفكر نظامي حاكم است و قطعا اين رويكرد متوجه بسياري از مسائل حوزه فرهنگ نخواهد شد.
كارگردان «دعوت» در پاسخ به اين سوال كه آيا به سينماي دفاع مقدس باز خواهيد گشت، گفت: اواخر جنگ آقاي نوري‌زاد در سوره از من سوالي پرسيد كه در پاسخ به او گفتم، اگر از من فيلم غيرجنگي ديديد مي‌توانيد آن را بسوزانيد. اكنون پس از دو دهه، هنوز بارها اين حرف را برسر من كوبيده‌اند، در حالي‌كه من مومنانه در اين فضا كار كردم و مدت‌ها نيز از آن دست نكشيدم. زماني نيز برسر فيلم موج مرده صحبت‌هايي شد و من ناراحت شدم و گفتم ديگر هيچ‌گاه فيلم جنگي نخواهم ساخت، اما واقعيت آن است كه اگر انگيزه و صحبتي براي گفتن داشته باشم براي بيان آن حتي تا هيماليا نيز خواهم رفت، اما اين‌كه بگويم صرفا فيلم اجتماعي، فرهنگي يا... مي‌سازم به هيچ عنوان درست نيست.
حاتمي‌كيا دراين همايش فيلم‌هاي خود را اجتماعي دانست و عنوان كرد: مشخصا فيلمسازي اجتماعي هستم، حال اگر گاهي فيلم‌هايم طعم سياسي نيز داشته، بحثي طبيعي است اما در كل، صبغه اجتماعي فيلم‌هايم قوي‌تر از سابقه سياسي آنهاست.

 
 

حاتمي‌كيا: دعوت، هشدار به افزايش سقط جنين در جامعه است
حضور چهره‌هاي شاخص سينماي ايران در «قبل از دعوت» حاتمي‌كيا
«حاتمي‌كيا» خاطرات «آژانس شيشه‌اي» را زنده كرد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار