چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی ورود كالاهای چینی با نشان جعلی استاندارد ایران از گمرك صحت ندارد

 
 

چهارشنبه 6 آذر 1387

ورود كالاهای چینی با نشان جعلی استاندارد ایران از گمرك صحت ندارد

 
 

رئیس كل گمرك ایران گفت: گمرك درباره كالاهای مشمول استاندارد اجباری، تا گواهی سازمان استاندارد كشور را نگیرد، اجازه ترخیص نمی دهد.

رئیس كل گمرك ایران گفت: گمرك درباره كالاهای مشمول استاندارد اجباری، تا گواهی سازمان استاندارد كشور را نگیرد، اجازه ترخیص نمی دهد.
محمدی رئیس كل گمرك ایران با اشاره به خبر واردات كالاهای چینی با نام و علامت استاندارد ایران و اینكه چین با جعل علامت استاندارد ایران و نشان تولیدكنندگان ایرانی، كالای خود را به ایران صادر كرده است، گفت: كالاهایی كه بر اساس اعلام سازمان استاندارد، مشمول قانون استاندارد اجباری می شوند برای ترخیص در گمرك نیاز به گواهی و مجوز سازمان استاندارد دارد.
محمدی افزود: اگر كالایی از مسیر قانونی ( گمرك ) وارد كشور شود ، باید مجوز سازمان استاندارد را داشته باشد و بدون این گواهی ترخیص كالا ممنوع است.
وی گفت: ممكن است كالایی وارد گمرك شود كه مشمول استاندارد اجباری نباشد، در این صورت برای ترخیص نیاز به مجوز سازمان استاندارد نمی باشد.
محمدی با اشاره به اینكه كالاهای خارجی برای ترخیص نیاز به گواهی سازمان استاندارد دارند نه نشان استاندارد، تاكید كرد: ادعای ورود كالاهای غیراستاندارد چینی با نشان استاندارد ایران از گمرك كشور صحت ندارد.
این در حالی است كه برخی مسئولان اعلام كرده اند، كشور چین در اقدامی تازه با جعل علامت استاندارد ایران و نشان تولیدكنندگان ایرانی، كالای خود را از طریق گمرك به ایران صادر كرده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار