چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی عرب مازار: تحقق اهداف سند چشم انداز نيازمند اصلاح نظام مالياتی کشور

 
 

اکونیوز , سه شنبه 12 آذر 1387

عرب مازار: تحقق اهداف سند چشم انداز نيازمند اصلاح نظام مالياتی کشور

 
 

رئيس كل سازمان امور مالياتي كشورگفت: اجراي اصل 44 قانون اساسي و رسيدن به اهداف سند چشم انداز 20 ساله كشور، نيازمند ايجاد اصلاحات در نظام مالياتي و بانكي كشور است.

رئيس كل سازمان امور مالياتي كشورگفت: اجراي اصل 44 قانون اساسي و رسيدن به اهداف سند چشم انداز 20 ساله كشور، نيازمند ايجاد اصلاحات در نظام مالياتي و بانكي كشور است.
"علي اكبر عرب مازار" با بیان این مطلب افزود: تحول اقتصادي كشور، ضرورت بسياري دارد و نگراني اين است كه اين طرح بزرگ و پر اهميت، جنبه سياسي به خود گيرد كه در اين صورت ، اجراي آن با دشواري و مسايلي مواجه خواهد شد.
وي با تاكيد بر ضرورت هدايت پول در جامعه گفت: برخي به غلط مي گويند اگر نفت نداشتيم ، امروز دچار مشكلات اقتصادي نبوديم و اين پنداشت در حاليست كه ما به جاي اينكه از نفت استفاده درست به عمل آوريم و آن را در جايگاه صنعت و توليد بنشانيم، نفت را به به ماده خامي براي كسب درآمد تبديل كرديم.
عرب مازار افزود: چون نقش نفت را عوض كرده ايم، لذا مشكلاتي مانند بيماري هلندي و كسري بودجه هر ساله سر بر مي آورند .
رئيس كل سازمان امور مالياتي كشور ، جايگاه جمهوري اسلامي ايران را از هر حيث، بالا و چشمگير توصيف كرد و گفت: اگر استكبار همواره درصدد تهاجم به كشورمان است، به دليل جايگاه ايران است؛ و اين جايگاه به سادگي به دست نيامده است و ما هر يك به عنوان سربازان جبهه تقابل اقتصادي با استكبار مسئول حفظ اين جايگاه والا هستيم.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اقتصادی ::
صادرات تخم مرغ آزاد شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار