چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی ممنوعیت ورود خودروهای فاقد معاینه فنی به تهران از شنبه

 
 

جمعه 6 دي 1387

ممنوعیت ورود خودروهای فاقد معاینه فنی به تهران از شنبه

 
 

ماموران راهنمائی و رانندگی از فردا با استقرار در نقاط مختلف شهر ،خودروهای فاقد معاینه فنی را علاوه بر جریمه ، متوقف خواهند کرد .

ممنوعیت ورود خودروهای فاقد معاینه فنی به تهران از شنبه
هموطن آنلاین _رئیس پلیس راهنمائی و رانندگی تهران بزرگ گفت :خودروهای فاقد معاینه فنی از فردا حق تردد در حریم تهران بزرگ را ندارند.
سرهنگ هاشمی افزود : ماموران راهنمائی و رانندگی از فردا با استقرار در نقاط مختلف شهر ،خودروهای فاقد معاینه فنی را علاوه بر جریمه ، متوقف خواهند کرد.
وی اضافه کرد: خودروی رانندگانی که ازهرنقطه کشور قصد سفر به تهران را دارند نیز باید معاینه فنی داشته باشد.
وی بابیان اینکه مراکز معاینه فنی در تهران و سایرشهرهای کشور با افزایش ساعات کاری ، آماده ارائه خدمات به خودروها هستند ،گفت : رانندگان موظفند برچسب معاینه فنی را روی شیشه خودروی خود نصب کنند.
سرهنگ هاشمی با اشاره به اینکه داشتن معاینه فنی برای خودروها براساس قانون الزامی است ،گفت :افزایش شدید آلودگی هوای تهران ، علت اجرای جدی این قانون است.
رئیس پلیس راهنمائی و رانندگی تهران بزرگ اضافه کرد: برای اجرای دقیق این قانون پلیس های تخصصی بکار گرفته شده است.
وی در ادامه از کنترل دقیق تر تردد خودروها در محدوده طرح زوج و فرود و طرح ترافیک خبر داد و گفت : با وسایل نقیله فاقد مجوزی که وارد این محدود ها شوند برخورد جدی خواهد شد.
رئیس پلیس راهنمائی و رانندگی تهران بزرگ تاکید کرد : پلیس همچنین به شدت با وسایل نقلیه دودزا برخورد و آنها را متوقف خواهد کرد.
سرهنگ هاشمی با بیان اینکه محدوده طرح ترافیک همان محدوده سابق است گفت : ساعت حرکت در محدوده طرح زوج و فرد و ترافیک 6 و نیم صبح است و خاتمه طرح در محدوده طرح زوج و فرد 19 و طرح ترافیک 17 خواهد بود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
کهورک زاهدانف گرم ترین نقطه جهان

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار