 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
احمدی مقدم : عضویابی کنید نه عضوگیری
|
| | | |
 | فرمانده نیروی انتظامی موفقیت، تشخص و معیشت خوب را از دیگر ویژگی های سازمان خوب در جذب افراد دانست. | هموطن آنلاین _فرمانده نیروی انتظامی گفت: نیروی انتظامی باید عضویابی کند نه عضوگیری؛ ما باید افرادی را جلب کنیم که انگیزه و روحیه سلحشوری داشته باشند.
سردار سرتیپ احمدی مقدم در نخستین همایش گزینش با رویکردهای نوین در استخدام پلیس درباره اولویت مطالبی که در گزینش مطرح می شود ، افزود : دستگاه های دولتی باید مباحث ایمانی و اخلاقی ، تحصیلی ، هوش و اجتماعی را در گزینش افراد به ترتیب لحاظ کنند.
فرمانده نیروی انتظامی موفقیت، تشخص و معیشت خوب را از دیگر ویژگی های سازمان خوب در جذب افراد دانست.
وی درباره نظام گزینش در دیگر سازمان ها گفت: سازمانی که تابلوی ارزشی نداشته باشد آدم هایی با استاندارد پایین اخلاقی جذب می کند.
فرمانده نیروی انتظامی گفت: تا آخر برنامه پنجم توسعه زمان نیاز داریم تا بتوانیم کارکنان نیروی انتظامی را متعادل کنیم.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|