جمعه 12 شهريور 1389

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
تغییر مشخصات لپ‌تاپ‌ها در بازار کامپیوتر ایران
:: نکته آموزشی ::
جستجو‌هایتان در گوگل را مخفی کنید

اخبار خارجی رسانه در روز جهانی آزادی مطبوعات، وضعیت آزادی بیان رو به وخامت می‌رود!

 
 

مدیا نیوز , دوشنبه 7 ارديبهشت 1388

در روز جهانی آزادی مطبوعات، وضعیت آزادی بیان رو به وخامت می‌رود!

 
 

سازمان‌های بشردوستانه برای اطلاع‌رسانی در مورد بحران‌ها به خبرنگاران نیاز دارند و سازمان‌های غیرانتفاعی نمی‌توانند این مشکل را به تنهایی حل کنند.

طبق اعلام خبرنگاران بدون مرز (RSF) که سازمان مدافع مطبوعات مستقر در پاریس است، در سال 2008، 60 خبرنگار کشته، 673 نفر زندانی و 929 نفر مورد حمله فیزیکی قرار گرفته یا تهدید شدند و 1740 وب‌سایت، فیلتر، بسته یا معلق شده‌اند. سازمان خبرنگاران بدون مرز همه ساله با برگزاری روز جهانی آزادی مطبوعات در ۲۷ ماه آوریل از این فرصت برای بررسی وضعیت آزادی مطبوعات در جهان استفاده می‌کند.
بر اساس این گزارش، از آغاز سال 2009 تاکنون 16 خبرنگار کشته و 145 نفر زندانی شدند که نشان می‌دهد آزادی مطبوعات در این اواخر لطمه دیده است.
به گفته ژان فرانسوا ژولیار، دبیر کل خبرنگاران بدون مرز، دشمن اصلی آزادی مطبوعات به طور فزاینده افراد شخصی مانند قاچاقچیان مواد مخدر و گروه‌های شبه نظامی هستند. با این حال دولت‌ها نیز چه با فرستادن خبرنگاران به زندان و یا هدف خشونت قرار دادن آن‌ها همچنان مشکل‌سازند.
به گفته یک خبرنگار مستقل کلمبیایی که در بخشی از زندگی کاری خود هدف آزار و تهدید قرار گرفته، دولت‌ها و گروه‌های زیادی از بدنام کردن به‌عنوان یک استراتژی موثر استفاده می‌کنند و خبرنگاران را به‌عنوان متحدان تروریسم یا اعضای گروه‌های مخالف سیاسی مشخص می‌کنند.
طبق این گزارش، فراری دادن خبرنگاران از ترس جانشان در بسیاری از نقاط جهانی به یک استراتژی متداول تبدیل شده که پیامدهای منفی فراتر از شخص خبرنگار دارد.
به گفته ژولیار، هنگامیکه خبرنگاران از ترس مهاجرت می‌کنند اثر دلسرد کننده‌ای برروی خبرنگاران باقی مانده گذاشته می‌شود.
مدیر ارتباطات سازمان پزشکان بدون مرز نیز در زمینه نقش خبرنگاران اظهار کرده: سازمان‌های بشردوستانه برای اطلاع‌رسانی در مورد بحران‌ها به خبرنگاران نیاز دارند و سازمان‌های غیرانتفاعی نمی‌توانند این مشکل را به تنهایی حل کنند.

 
 
   
 
تحليل
:: جام جهانی 2010 ::
فورلان ورزشکار سال اروگوئه شد
:: اقتصادی ::
مخالف واردات گوشت و مرغ هستيم
:: فناوری اطلاعات ::
گوگل شرورانه رفتار نكن!
:: روی خط جوانی ::
فيلم هاي خصوصي!
:: ورزش ::
اعتراض علی دایی به رای کمیته انضباطی
:: فرهنگ و هنر ::
وزارت فرهنگ مردمی؛ قربانی سیاستهای غیر مردمی
:: حوادث ::
اهداي کليه هاي زندگي بخش يک کارگر به ۲ نان آور خانواده

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار