پنجشنبه 27 اسفند 1388

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

اخبار داخلی فرهنگ و هنر وزير ارشاد: سينماگران براي حضور بيشتر در صحنه‌هاي جهاني تلاش كنند

 
 

فارس , چهارشنبه 14 بهمن 1388

وزير ارشاد: سينماگران براي حضور بيشتر در صحنه‌هاي جهاني تلاش كنند

 
 

سيدمحمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با جمله «به پايان آمد اين دفتر حكايت همچنان باقي» صحبت‌هاي خود را در مراسم اختتاميه جشنواره فيلم فجر آغاز كرد.

سيدمحمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با بيان اينكه ماموريت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي حفظ كيان نظام و صيانت از ارزش‌ها در بعد فرهنگي است، گفت: سينماگران براي حضور بيشتر در صحنه‌هاي جهاني تلاش كنند.
سيدمحمد حسيني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با جمله «به پايان آمد اين دفتر حكايت همچنان باقي» صحبت‌هاي خود را در مراسم اختتاميه جشنواره فيلم فجر آغاز كرد.
وي در ابتداي صحبت خود گفت: بحمدالله والمنه هدهد خوش خبر حسن انجام، به «ملك سليمان» رسيد و جامي به «رنگ ارغوان» از شراباً طهوراي توفيق سر كشيد.
«نفوذي» به اعتبار در دل مخاطب كرد و «طلا و مس» را بر محك ارزيابي آورد. كه البته طلائي‌هايش با عيار بالا بود و مس‌هايش مطلا بود!
تقاضاي شركت 79 فيلم و تنوع آن‌ها در اين جشنواره گرچه قابل اعتناست اما حضور 7 فيلم در حوزه كودك و نوجوان به تنهايي اعتبار افزاست.
98 فيلم سينمايي از 48 كشور با حضور ميهمانان ارجمندي از 61 كشور، جايزه جشنواره را جلوه‌گر ساخت.
وي افزود: انصاف را كه در اين شرايط سخت و جنگ نرم اين استقبال از جشنواره «بيداري روياها» بود كه براي نقش‌آفريني در سينماي جهاني بايد «خواب‌هاي دنباله‌دار» ديد تا براي تعبيرش از «پسران آدم و دختران حواي» اين «خاك كيميا» كمك بگيريم.
گرچه «عصر روز دهم» انعكاس «يك گزارش واقعي» از «شب واقعه» است اما «ناسپاسي» است اگر به «شكارچي شنبه‌ها» اقتدار فيملساز ايراني مسلمان را نچشانيم.
همراه با «پرواز مرغابي‌ها» از كنار معبد «آناهيتا» گذر كنيم تا درودي از همگتانه افسانه به شهر قصه‌هاي هزار و يك شب بفرستيم و از اينجا «بدرود بغداد» را زمزمه كنيم.
«راه انبياء» اگر مسير تحقق آرمان‌هاي سينماي ملي گردد كه بي‌گمان نشان از «راه فيروزه» خواهد داشت، هويت «بيرق طلايي» ما را در «جام جهان‌نما» به نمايش خواهد گذاشت تا از سيمرغ ما «ققنوس طلايي» سر برآورد.
وي ادامه داد: ماموريت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي حفظ كيان نظام و صيانت از ارزش‌ها در بعد فرهنگي است كه هنر و ادب را نيز شامل است.
بيش از هر انتظاري از كارگزاران اين وزارتخانه، توقع رعايت حق‌الناس و حرمت و كرامت ارباب ادب و هنر را دارم، به وعده، دقت بيشتري شود تا ماجراي جايزه سال گذشته تكرار نگردد كه «المسئول حر حتي يعد»؛ مسئول تا قول نداده است آزاد است و چون قول داد در بند خواهد بود.
حسيني در ادامه بيان داشت: از سينماگران نيز انتظار مي‌رود پاشنه‌ها را براي حضور بيشتر در صحنه جهاني بالا كشند و آستين‌ها را بالا زنند كه براي سرعت گرفتن در دولت دهم همه چيز مهياستف خصوصا آنگاه كه منشور دولت از زبان رئيس جمهوري مردمي و فرهنگي اعلام گشته است. به همين منظور دفتر حمايت از حقوق معنوي آثار هنرمندان ايراني با رويكرد اقتصاد هنر و عرضه فيلم‌هاي ارزشمند شده را در رايزني‌هاي فرهنگي ايجاد خواهيم كرد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در ادامه بيان داشت: تنوع مضامين و سوژه‌هاي نو خصوصاً با حضور پررنگ جوانان، وادارم مي‌سازد كه از برادر عزيزم آقاي جواد شمقدري قدرداني كنم.
از يكايك همكاران، دست اندركاران، فيلمسازان، خبرنگاران و شركت‌كنندگان، سپاسگزارم و شما را به ايزد منان مي‌سپارم.

 
 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
فرزين : فرهنگ مصرف جديدي در راه است
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
موسيقي ايران دست‌خوش سلايق شخصي
:: حوادث ::
6 کشته در محور کاشان - قم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار