 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
همشهری انلاین , يكشنبه 18 بهمن 1388 |
|
از بين بردن شواهد
|
| | | |
 | او هماكنون به اتهام حمل مواد مخدر و تلاش براي ادامه رانندگي در شرايط جسمي نامساعد در انتظار راي دادگاه به سر ميبرد.
| 
سيدني: جوان 28 سالهاي كه مقداري مواد مخدر به همراه داشت براي از بين بردن مدارك جرم اين مواد را بلعيد. گزارشها حاكي از آن است كه اين جوان در حال رانندگي در بزرگراه توسط پليس متوقف شد. او كه سرعت زيادي داشت به گمان اينكه پليس خودرواش را بازرسي خواهد كرد هرچه موادمخدر در خودرواش داشت ، در يك چشم بر هم زدن بلعيد.
اما مامور پليس فقط يك قبض جريمه به دليل سرعت زياد به او داد و پس از بررسي مدارك رانندگي به اين جوان اجازه داد محل را ترك كند. اما بلعيدن مواد مخدر موجب شد كه او دچار شوك شود و نتواند حركت كند.
به اين ترتيب، اين جوان به بيمارستان منتقل شد و پس از اينكه مشخص شد شوك او براثر خوردن مواد مخدر است به زندان افتاد. او هماكنون به اتهام حمل مواد مخدر و تلاش براي ادامه رانندگي در شرايط جسمي نامساعد در انتظار راي دادگاه به سر ميبرد.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: تا انتخابات :: |
 |
|
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|