 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , سه شنبه 20 بهمن 1388 |
|
محكوميت بهزاد نبوي به 5 سال زندان قطعي شد
|
| | | |
 | حكم بدوي محكوميت بهزاد نبوي از مجرمان حوادث پس از انتخابات به 5 سال حبس در دادگاه تجديد نظر قطعي شد. |  حكم بدوي محكوميت بهزاد نبوي از مجرمان حوادث پس از انتخابات به 5 سال حبس در دادگاه تجديد نظر قطعي شد.
به نقل از روابط عمومي دادسراي عمومي و انقلاب تهران، حكم محكوميت 35 نفر از عوامل اغتشاشات پس از قطعيت در محاكم تجديدنظر جهت اجرا به واحد اجراي احكام دادسراي عمومي و انقلاب تهران ارسال شد.
محكومان ياد شده حسب احكام صادره توسط دادگاههاي انقلاب اسلامي تهران به حبس تعزيري و جزاي نقدي محكوم شدهاند و احكام صادره در مورد اكثر آنان نيز در حال اجرا است.
اجتماع و تباني عليه امنيت، تبليغ عليه نظام، حمله به مامورين انتظامي و تخريب و آتشسوزي از جمله جرايم ارتكابي محكومين ياد شده ميباشد.
اين گزارش افزود: از جمله احكام صادره در مورد محكومان فوق، تاييد محكوميت بهزاد نبوي به 5 سال حبس است.
گفتني است بهزاد نبوي از اعضاي ارشد سازمان مجاهدين انقلاب بوده است. | | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: تا انتخابات :: |
 |
|
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|