 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فرود اضطراری هواپیمای مصری در اسکاتلند
|
| | | |
 | هواپیمای مسافربری مصری که از قاهره به مقصد نیویورک در حرکت بود پس از پیدا شدن یادداشتی مشکوک تغییر مسیر داده و در شهر «گلاسکو» در اسکاتلند فرود اضطراری کرد. |  هموطن سلام _شاهدان عینی میگویند: یادداشتی در این هواپیما پیدا شد که در آن نوشته شده بود: «من این هواپیما را به آتش میکشم.»
این هواپیما که به مقصد فرودگاه «جان اف کندی» در نیویورک در حال پرواز بود، حدود ساعت 14:30 روز گذشته (شنبه) به وقت محلی گلاسگو در فرودگاه «پرتزویک» این شهر به زمین نشست.
پلیس اسکاتلند هنوز هیچ گزارشی در مورد احتمال «خرابکاری» در این هواپیما منتشر نکرده و اعلام کرده است تا هنگام تحقیقات بیشتر در این مورد گمانهزنی نمیکند.
با این حال پلیس اسکاتلند وجود این یادداشت را تایید کرده و اعلام کرد که دراینباره با تمام مسافران هواپیما مصاحبه خواهد کرد.
به گفته ماموران پلیس اسکاتلند، این هواپیمای مسافربری که 326 سرنشین داشته با تصمیم تیم پرواز، مسیر خود را تغییر داده و فرود اضطراری را انجام داد.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بیبیسی، مسافران هواپیمای مصری حدود سه ساعت پس از فرود اضطراری از هواپیما خارج شدند. | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|