پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 

اخبار داخلی هموطن آنلاين ميراث يك شب هيجان در پارك ارم

 
 

چهارشنبه 25 تير 1393

ميراث يك شب هيجان در پارك ارم

 
 

كمي بيشتر از دو ماه از حادثه پارك ارم گذشته است: همان حادثه يي كه سه دختر 29، 26 و 24 ساله را براي مدتي نامعلوم و شايد براي هميشه خانه نشين كرد اما ديگر خبري از رسانه ها نيست كه پيگير اين ماجرا باشند و دست آخر هم معلوم نشد كه مقصر اين حادثه چه كسي است: پارك ارم يا شفت؟!

هموطن آنلاین _كمي بيشتر از دو ماه از حادثه پارك ارم گذشته است: همان حادثه يي كه سه دختر 29، 26 و 24 ساله را براي مدتي نامعلوم و شايد براي هميشه خانه نشين كرد اما ديگر خبري از رسانه ها نيست كه پيگير اين ماجرا باشند و دست آخر هم معلوم نشد كه مقصر اين حادثه چه كسي است: پارك ارم يا شفت؟!
ايسنا گزارش داد: جمعه شب، 19 ارديبهشت ماه بود كه سه دختر جوان به نام هاي «مانيا »، «ركسانا » و «نگار » به همراه نامزدهايشان براي جشن كوچكي كه نگار به بهانه فارغ التحصيلي اش گرفته بود راهي پارك ارم شدند. چند وسيله را براي بازي انتخاب كردند تا حوالي ساعت 22:30 نوبت سوارشدن شان به دستگاه موش ديوانه (كريزي ماوس) رسيد. دخترها در يك كابين و پسرها در كابين بعدي جاي گرفتند وسيله همزمان با حركت به روي ريل شروع به چرخيدن به دور خودش هم كرد و كم كم ارتفاع گرفت، صداي جيغ و خنده هاي هيجاني ده ها نفري كه سوار بر وسيله هاي مختلف لوناي يك پارك ارم شده بودند فضا را پر كرده بود. در همين حين بود كه موش ديوانه دچار نقص فني شد، كابين حامل سه دختر در ارتفاعي حدود هشت متري در حال چرخش از ريل جدا شد و پس از سه برخورد روي زمين افتاد و...
اين تمام ماجرايي است كه ظرف چند ثانيه زندگي سه دختر را زير و رو كرد و فرداي آن روز بسياري از رسانه ها به انتشار خبر اين واقعه پرداختند. افكار عمومي پارك ارم را مقصر حادثه مي دانست اما جهانگير، مديرعامل اين پارك با استناد به سوابق مديريتي اش، مجموعه تحت امر خود را از هر اتهامي مبرا مي دانست و معتقد بود اين دستگاه كه به تازگي نيز به بهره برداري رسيده بود كاملاتحت اختيار پيمانكار بوده و اگر خطايي هم رخ داده از جانب پيمانكار بوده است. اداره استاندارد وارد عمل و مشخص شد شفتي كه اتصال دهنده كابين و ريل بوده شكسته و باعث وقوع اين حادثه شده است. درست مانند سال هاي نه چندان دور كه راننده جان باخته در حوادث رانندگي به عنوان مقصر معرفي مي شد و بعد هم معلوم نمي شد چه كسي بايد جوابگوي خسارات حادثه باشد. پيمانكار موش ديوانه معتقد بود كه چك هاي روزانه دستگاه انجام شده و چك ليست ها به عنوان سند بي عيب بودن دستگاه نيز موجود است اما تست شفت در چك ليست ها نبود و تنها در بازديد هاي دوره يي مورد ارزيابي قرار مي گرفت. سه دختر به بيمارستان حضرت رسول منتقل شدند و پس از آن به دليل آنچه والدين شان رسيدگي نامناسب بيمارستان اعلام كردند، نگار و ركسانا به بيمارستان آسيا و مانيا به بيمارستان نور افشار منتقل شدند و روند درمان سه دختر آغاز شد. در همان روزهايي كه خبرنگاران روزنامه ها و خبرگزاري هاي مختلف در لابي دو بيمارستان به دنبال خبري خاص از حادثه بودند، مشخص شد كه «نگار» داراي آسيب ديدگي جدي نخاعي شده و احتمال فلج شدن هميشگي اش وجود دارد: نگار از ناحيه كمر و گردن دچار آسيب ديدگي شديد شده و شكستگي دنده و لگن و چند مهره كمر نصيبش شده است. چند روز بعد از حادثه مديرعامل پارك ارم نشستي خبري برگزار و از پدران سه دختر حادثه ديده نيز براي حضور در اين نشست دعوت كرد.
ايرج جهانگير در نشست ظهر روز جمعه خود اعلام كرد كه تمامي هزينه هاي درماني و بيمارستاني اين سه دختر از سوي پارك ارم پرداخت خواهد شد. او از رسانه ها نيز انتقاد كرد و گفت كه حال مجروحان حادثه را وخيم تر از آنچه بود اعلام كرده اند در حالي كه هيچ يك از دختران قطع نخاع نشده اند با اين وجود به عنوان فردي كه مقصر حادثه نيست به خاطر وقوع اين حادثه از مردم و خانواده هاي «يوسفي»، «قرباني» و «فرهي» عذرخواهي كرد!.
پس از اين سخنان «اسماعيل قرباني» پدر «نگار» گفت كه نمي شود پارك ارم به عنوان محلي كه اين حادثه در آن رخ داده تقصيري نداشته باشد و ما پيگير شكايت مان هستيم و اميدواريم با دستور ويژه يي كه از سوي مقام قضايي براي پيگيري اين پرونده صادر شده، هرچه زودتر تكليف مشخص و با متخلفان برخورد شود. حالاچند روز بيشتر از دو ماه از روز حادثه گذشته است، رسانه ها موضوع را فراموش كرده يا شايد به دنبال سوژه يي داغ تر و به روز تر هستند. در پيگيري وضعيت حادثه ديده مطلع شديم كه «ركسانا» و «مانيا» از بيمارستان ترخيص و به خانه منتقل شده اند اما «نگار» همچنان در وضعيتي وخيم از بيمارستان آسيا به بيمارستان نور افشار منتقل شده است اما وضعيت هيچ كدام از سه دختر مطلوب نيست. هيچ كدام امكان حركت عادي را ندارند و پزشك استراحت مطلق را برايشان تجويز كرده است.
پدر نگار در گفت وگويي درحالي كه نگران ادامه درمان دخترش بود، گفت: نگار در آزمون كارشناسي ارشد پذيرفته شد اما متاسفانه امكان حضور در آزمون عملي را پيدا نكرد و با مساعدت سازمان سنجش قرار شد تا سهميه اش براي دوره بعد محفوظ بماند اما نگراني من از روند درمان او است. واقعيت اين است كه نگار عملا از گردن به پايين حركت چنداني ندارد و گرچه روحيه اش خوب است اما تغييري در وضعيتش رخ نداده است. نگراني ديگر ما عفونت ادراري و زخم بستر است كه با توجه به مدت زيادي كه دخترم در بيمارستان بوده وي را تهديد مي كند. قرباني با اشاره به سخنان پزشكان معالج دخترش گفت: به ما گفته اند كه نگار خوب مي شود اما نمي توان زماني برايش تعيين كرد و نمي توان گفت وي چه زماني به حالت نزديك به قبل از حادثه باز خواهدگشت.
او از هزينه هاي درمان دخترش نيز نگران است و با بيان اينكه تاكنون حدود 100 ميليون تومان براي درمان دخترش هزينه شده است، ادامه داد: حدود 75 ميليون تومان از هزينه ها را پارك ارم پرداخت كرده اما از حدود دو هفته پيش به ما گفته اند كه امكان پرداخت مابقي هزينه ها را ندارند و هزينه كرد بيش از اين مبلغ از اختيارات مدير مجموعه ارم خارج است. حالاما نمي دانيم گناه دختر من چيست؟ او فقط براي تفريح با دوستانش به پارك رفته بود وحالادو ماه است كه روي تخت بيمارستان افتاده: قرار بود چند ماه ديگر ازدواج كند و به فرانسه برود اما حالابه اين روز افتاده و هيچ كس هم جوابگوي ما نيست: نتايج شكايات مان اعلام نشده و پارك ارم هم به فعاليتش ادامه مي دهد. قرباني ادامه داد: به ما گفته اند مابقي هزينه ها را از بيمه بگيريم، بيمه هم پرداخت هزينه ها را به اعلام نظر دادگاه موكول كرده و با اين وضع فكر نمي كنم تا چند ماه آينده حكمي از سوي دادگاه صادر شود، حالاسوال من اينجاست كه در اين مدت هزينه هاي درمان دخترم را از كجا بايد تامين كنم؟. «ركسانا» نيز گرچه از بيمارستان مرخص شده اما آن طور كه سينا فرهي، پدرش به خبرنگار ما گفته است هشت، نه ماهي را بايد در خانه استراحت مطلق داشته باشد. او در گفت وگويي با ايسنا در اين باره گفت: مهره هاي گردن ركسانا جابه جا شده، بايد چندين جلسه فيزيوتراپي برود و آزمايش هاي مختلفي انجام دهد، در حال حاضر نبايد از جايش بلند شود و امكان حركت هم ندارد.
او درباره شكايتش از مسببان حادثه نيز گفت: پيمانكار كه با قيد وثيقه آزاد است و بايد كارشناس براي بازديد از محل اقدام كند. متاسفانه با وجود اينكه دستور پيگيري و رسيدگي سريع به اين حادثه اعلام شده بود اما تاكنون اتفاق خاصي در پرونده شكايت مان رخ نداده و هنوز كيفر خواستي براي اين ماجرا صادر نشده است. در واقع پرونده هنوز در دادسراي صادقيه است و هنوز به مجتمع قضايي قدس نرفته است. فرهي درباره قول هايي كه پارك ارم درخصوص پرداخت هزينه ها داده بود نيز گفت: تنها مبلغي كه من از مسوولان پارك دريافت كردم حدود سه ميليون تومان بود و بعد از آن هم پيگير ماجرا نشدم و نمي دانم كه آيا پرداخت ها قطع شده يا خير؟. «مانيا يوسفي» نيز بيش از شش ماه بايد استراحت مطلق داشته باشد، مهره هاي كمرش آسيب جدي ديده و نمي تواند تحرك چنداني داشته باشد و خانواده وي نيز به همراه خانواده هاي قرباني و فرهي پيگير ماجراي شكايت شان هستند.

 
 
   
 
 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار