جمعه 31 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی بسیاری از نماهای شهری در ایران انسان را افسرده می کند

 
 

جمعه 28 شهريور 1393

بسیاری از نماهای شهری در ایران انسان را افسرده می کند

 
 


مجسمه‌ها ساخته شده در سمپوزیوم مجسمه سازی تهران با نصب در گوشه گوشه شهر این قابلیت را دارند که به جزئی از ملزومات زندگی شهری و نمایی از وجود هنر درزندگی امروزی تبدیل شود.

مجسمه‌ها ساخته شده در سمپوزیوم مجسمه سازی تهران با نصب در گوشه گوشه شهر این قابلیت را دارند که به جزئی از ملزومات زندگی شهری و نمایی از وجود هنر درزندگی امروزی تبدیل شود.
* به گزارش ستاد خبری ششمین سمپوزیو بین المللی مجسمه سازی تهران؛ *دکترحسن محمدشفیعی مدیر گروه معماری فنی حرفه‌ای استان تهران پس از بازدید از این سمپوزیوم مجسمه‌سازی در گفتگو با ستاد خبری از اهمیت تلفیق معماری و هنر در زیباسازی شهرهای متمدن امروز سخن گفت و افزود: در معماری بحثی وجود دارد که می‌تواند یکنواختی را در معماری شهری کاهش دهد. معماری شهری المان‌های مشترکی دارد که شبیه به هم بودن این المان‌ها و تکرار مکرر آن‌ نگاه را خسته و به مرور زمان افراد شهرنشین را دچار کرختی و روزمرگی و افسردگی می‌کند که این موضوع در بسیاری از شهرهای ایران به چشم می خورد.
او افزود: مجسمه المانی است که جدا از این که می‌تواند به انسان شهر نشین لذت بصری هدیه کند می‌تواند به او آموزش بدهد، گاهی به فکر وادار کند و نشانه‌ای باشد از سمبل‌ها و اسطوره‌های آن شهر. در ایران در کنار هر اتوبانی که به نام شهیدی ثبت شده تندیس آن شهید در کنار آن اتوبان قرار دارد؛ با این طراحی به همان اندازه که نام شهدا زینت بخش نام کوچه‌ها و خیابان‌های شهر است تندیس آن‌ها نیز بدل به تجسمی زنده از شهیدان برای ادامه دادن راه و روش آن بزرگواران شده است. به گفته مدیرگروه معماری فنی حرفه ای استان تهران ؛ مجسمه امروزه خود نشانی از شهرنشینی است. در حال حاضر اگر بخواهید به میدان فردوسی بروید، آدرس را بر اساس آن تندیس از مردم دریافت می‌کنید: مثلا می‌گویند به مجسمه فردوسی که رسیدی بپیچ سمت چپ. مجسمه قابلیتی دارد که قدرت آن حتی از میدان و تمام نشانه‌گذاری‌های آن قوی‌تر و آسان‌یاب‌تر است. او ادامه داد: مجسمه می‌تواند روی رفتار انسان‌های جامعه اثر بگذارد. اکنون پیوندی معنوی بین مجسمه و حتی دین برقرار شده و مجسمه این جایگاه را پیدا کرده است که به مردم ما آموزش دهد. چند وقتی است که داخل حرم مطهر امام رضا چند مجسمه تمام قد از انسان قرار دادند که در حال تعظیم به ضریح مقدس آقا امام رضا هستند. مردم زائر وقتی نزدیک این مجسمه‌ها می‌شوند و آن‌ها را در حال تعظیم می‌بینند ناخودآگاه آن‌ها هم همان کنش را تکرار می‌کنند و به حرم امام تعظیم می‌کند. امروز اگر یک توریست خارجی هم وارد حرم امام رضا شود از طریق این مجسمه‌ها می‌تواند مناسک ما را بیاموزد و اجرا کند.
شفیعی درباره تاثیر سمپوزیوم بر روند مجسمه سازی گفت: به نظر من سمپوزیوم‌ها رگ‌های تپنده هنر هستند. سمپوزیوم مجسمه‌سازی خون به رگ‌های مجسمه‌سازی ایران تزریق می‌کند، آن را جان می‌بخشد و در عرصه جهانی مطرح می‌کنند. در این سمپوزیوم هنرمندان جوان فرصت آزمون و خطا پیدا می‌کنند. من دوست داشتم که این سمپوزیوم‌ها در مقیاس یزرگتر اجرا ‌شود و حتی بچه‌های هنرستان‌های هنر که در آینده می‌خواهند وارد عرصه مجسمه‌سازی شوند هم امکان شاگردی در کنار دست این اساتید را پیدا کنند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

يادداشت
:: اجتماعی ::
استان مرکزی در انتظار مدیران کارآمد و انقلابی

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار