شنبه 1 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی وبگردی عجیب‌ترین خدمات مشتـریان جهان

 
 

يكشنبه 5 بهمن 1393

عجیب‌ترین خدمات مشتـریان جهان

 
 

این روزها دیگر فقط فروش کالا شرط داشتن یک کسب‌وکار خوب نیست. حالا کسانی هستند که می‌گویند فروش آغاز تعهدشان است نه پایان آن. این یعنی خدمات مشتریان اهمیت پیدا کرده است و کم نیستند شرکت‎‌هایی که بخش‌های بزرگی را برای این خدمات قرار داده‌اند.

هموطن آنلاین_به نقل از جام جم,این روزها دیگر فقط فروش کالا شرط داشتن یک کسب‌وکار خوب نیست. حالا کسانی هستند که می‌گویند فروش آغاز تعهدشان است نه پایان آن. این یعنی خدمات مشتریان اهمیت پیدا کرده است و کم نیستند شرکت‎‌هایی که بخش‌های بزرگی را برای این خدمات قرار داده‌اند. در این مطلب نگاهی داریم به عجیب‌ترین خدمات مشتریان ارائه شده در جهان از دریچه نگاه سایت oddee که شگفتی‌های جهان را پوشش می‌دهد.

وقتی آدام، یک جوان آمریکایی در قطار سری به توالت قطار زد دید که دستمال کاغذی مناسب در این دستشویی قرار داده نشده است، به کوپه خود بازگشت و در توئیتر، شبکه اجتماعی متن محور، نوشت که این قطار دستمال توالت ندارد. او البته در این متن به شرکت ورجین و صاحب قطار تذکر داد. جالب است بدانید بعد از چند دقیقه با مشخصاتی که ویرجین از این جوان گرفت؛ مسئولان قطار از طریق دفتر مرکزی از این نقص آگاه شدند و با قرار دادن دستمال توالت در دستشویی به کمک این جوان آمریکایی آمدند!

اما بشنوید از شرکت کانادایی وست جت که در جریان کریسمس سال گذشته، به مسافران خود که در لحظات کریسمس، مسافر خطوط هواپیمایی این شرکت بودند یک هدیه شگفت انگیز داد. وقتی مسافران به ترمینال رفتند تا ساک های خود را بگیرند با دو ریل تزئین شده روبه رو شدند و بعد از آن ردیفی از کادوهای این شرکت هواپیمایی بود که برای مسافران آمد. البته کادوها هم کادوی معمولی نبود، چرا که هنگام سوار شدن در فرودگاه مبدا از این مسافران پرسیده شده بود دوست دارید برای کریسمس چه کالایی هدیه بگیرید و آن گاه در طول سفر، کالاهای گفته شده که گاه ارزش آن به اندازه یک تلویزیون بزرگ ال سی دی یا یک تبلت بود برای مسافران خریداری و به ایشان هدیه داده شد.

نمونه دیگری از این خدمات را از کودکی بشنوید که قطعه ای از یک اسباب بازی خود را گم کرد. پدرش به او گفت می تواند ایمیلی به کارخانه بزند و بگوید آیا ممکن است چنین قطعه ای را برای او بفرستند. پاسخ شگفت انگیز بود. کارخانه اعلام کرد که چنین کاری می کند و البته از پسرک قول گرفت که دیگر آن را گم نکند. البته در ایمیل خدمات مشتریان آمده بود که چنین کاری خلاف قاعده است، اما به دلیل این کار زیبای پسر یعنی تماس با خدمات مشتریان چنین خدمتی به او ارائه شده است.

نمونه دیگر را از شرکت تسکو بشنوید که یک شرکت بزرگ خرده فروشی یا سوپرمارکت در جهان است. دو مشتری این شرکت که ناراحت بودند نوع خاصی از ذرت مکزیکی را در فروشگاه این شرکت پیدا نکرده اند برای این موضوع شعری تنظیم کردند و جالب این بود که شرکت هم با یک شعر به این موضوع جواب داد. از این جواب ها یک نمونه عجیب تر هم وجود دارد. جوانی می خواست یک بازی را آغاز کند، ولی پیش از آغاز بازی متعهد شده بود که یک مساله ریاضی را به سرانجام برساند. او برای این کار از یک روش عجیب استفاده کرد و با بخش خدمات مشتریان بازی تماس گرفت و مساله را طرح کرد. در کمال شگفتی، مسئول خدمات مشتریان این مساله را برای او حل کرد تا او بتواند با خیالی راحت به بازی خود بپردازد.

دو مطلب هم بشنوید از صنعت غذایی. یک مشتری رستورانی خاص، پیش از سوار شدن به هواپیما در یک فرودگاه به شوخی در حساب توئیتر رستوران نوشت که چقدر خوب می شد اگر وقتی هواپیمای او در مقصد (نیوجرسی) نشسته بود غذای مورد علاقه اش را به او تحویل می دادند. حالا دیگر می توانید حدس بزنید چه اتفاقی رخ داده است. بله. رستوران گارسون خود را به فرودگاه فرستاد تا غذا را به دست این مشتری برساند. در یک نمونه دیگر وقتی مردم یک نقطه دورافتاده از آلاسکا که زمستان های سردی دارد؛ وعده رساندن مواد غذایی توسط یک شرکت را به شوخی گرفتند؛ مسئولان شرکت غیرتی شدند و با یک هلیکوپتر، کامیون حمل مواد غذایی را به این منطقه رساندند. این اقدام که با نام عملیات آلاسکا مشهور شد تاثیر بی نظیری در وجهه این شرکت پیش مردم داشت.

به این فهرست می توان موارد دیگری را هم اضافه کرد، اما جای تاسف دارد که در کشور ما هنوز مساله ضمانت و گارانتی هم در جای خود قرار ندارد چه رسد به خدمات مشتریان. این داستان ها گرچه برای ما عجیب و غریبند، اما نمونه واقعی از شرکت هایی هستند که می دانند برای این که سود بیشتری کنند باید قلب ها و مغزها را تسخیر کنند نه جیب ها را.

مصطفی مسجدی آرانی

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار