پنجشنبه 6 ارديبهشت 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اقتصادی فرش دستباف یکی از فاکتورهای مهم برای چینی‌هاست

 
 

چهارشنبه 8 بهمن 1393

فرش دستباف یکی از فاکتورهای مهم برای چینی‌هاست

 
 

سفیر سابق ایران در چین در همایش کاربردی تجارت با چین گفت: در حال حاضر کشور چین قبل و بعد از تحریم ایران یکی از کشورهایی بود که هدف صادراتی نفت ایران قرار داشت. در مرحله دوم صادرات فناوری های ایران و در مرحله سوم کشور هدف پتروشیمی ما بود. در سال گذشته بیش از هشت و نیم میلیارد صادرات پتروشیمی به چین داشته ایم.

به نقل از جام جم آنلاین , صفری گفت : به لحاظ صادرات غیر نفتی، کشوری که بیش از یک میلیارد و 400 میلیون نفر جمعیت دارد و در حال حاضر بیش از 500 میلیون نفر قدرت خرید بالا دارد می تواند فضای مناسبی را برای صادرات غیر نفتی ما دارد.

وی ادامه داد: از جمله کالایی که می توان به چین صادر کرد، فرش دستباف، صنایع دستی و گیاهان دارویی است. چین موقعیت بسیار مناسبی برای صادرات فرش دستباف دارد. بیش از 250 میلیون نفر قدرت خرید بالایی در چین دارند و فضا برای فرش بسیار زیاد است.

صفری افزود: فرش ایران جز لاکچری های چینی هاست. قبلا می گفتند آلمانی خوشبخت کسی است که یک آپارتمان، یک خودرو و فرش دستباف داشته باشد که در حال حاضر چین نیز همین وضعیت را پیدا کرده است. زیرساخت های لازم برای روابط تجاری و اقتصادی سرمایه گذاری و پروژه هایی که فاینانس است مهیا شده است.

وی در ادامه گفت: متاسفانه خرمای ایران در پاکستان بسته بندی می شود و از آنجا به چین صادر می شود. طبع چینی شیرین است و به این لحاظ به طور مثال خرمای ایران در چین طرفدار زیادی دارد. ما نمی خواهیم خودرو به چین صادر کنیم اما کالاهای دیگر خوبی داریم که ذکر شد و قابل صادرات است.

در مقابل ایران می تواند با جذب توریسم از چین صنعت توریسم را گسترش دهد. در حال حاضر چین 80 میلیون نفر توریست به خارج می فرستد که ما می توانیم تعدادی زیادی از این توریست ها را جذب کنیم. ایران به خاطر سابقه تاریخی که ایران دارد؛ چینی ها بسیار علاقه مند هستند که چنانچه تسهیلاتی برای آنها قرار دهیم به ایران بیایند.

صفری سفیر سابق ایران در چین افزود: بر این اساس حدود سه سال پیش تفاهم نامه ای را با چین امضا کردیم. چینی ها وقتی به ایران بیایند فرش و صنایع دستی می خرند و این موجب افزایش صادرات ما خواهد شد.

وی در مورد حجم مبادلات در سال جاری گفت که تقریبا به 52 میلیارد دلار رسیده است . سال گذشته حدود 40 میلیارد دلار بود. از 5 سال پیش به رشدی 20 میلیاردی رسیده ایم و این بالانس مثبت است چون ما صادرات نفت، فراورده ها و در کنار اینها صادرات غیر نفتی داریم.

چین در سال 2013 حدود 4 هزار و 300 میلیارد دلار صادرات و واردات داشته است و اولین تارگت آن آمریکا و اروپا بوده است. بالانس تجاری چین با این کشورها 320 میلیارد دلار مثبت بوده است. اگر کالای چینی بد بود که به این کشورها صادر نمی شد. ولی کیفیت را سفارش دهنده سفارش می دهد.خریدار ممکن است کالایی را با بهای پایین سفارش دهد و سفارش دهنده دیگری همان کالا را با بهای بالاتری سفارش دهد که این مساله موجب کیفیت بالاتر همان کالا خواهد شد.

برای اینکه مانع این کار شویم 4 سال پیش تفاهم نامه ای را با چین امضا کردیم که استانداردمان با چین هماهنگ باشد و کالاهایی که به سمت ایران می آید لاک و مهر شود. متاسفانه برخی خریداران با دور زدن بازار از چین به دوبی یا آذربایجان محل مقصد را عوض کرده و به طور غیر مستقیم کالاها را به صورت قاچاق به ایران وارد کرد و مشکل بی کیفیت بودن کالا را به وجود آورد.

سفیر چین در ایران هم در این همایش گفت:سال 2015 سال مهمی برای پیاده کردن ایده های راهبردی است و در زمینه های ساخت و ساز زیربنایی و پیوند راهها متمرکز است و باید در مسیر جاده ابریشم توسعه مشترکی را تحقق ببخشیم.

"پنگ سان" با اشاره به نکاتی در خصوص توسعه مشترک هر دو کشور ایران و چین گفت: دستگاه های دولتی باید هماهنگی ها و رایزنی های بیشتری داشته باشند. همچنین وزارت خانه های دو کشور بهتر است در مورد ساخت و ساز و ایده های راهبردی مطالعات لازم را انجام دهد. ساخت یک کمربند و جاده ای در این بین مستلزم ایجاد بستری مناسب است.

وی چشم انداز خوبی را برای توسعه صلح آمیز مشترک دو کشور تصور کرد و گفت ما دست در دست یکدیگر می توانیم در توسعه اقتصادی بکوشیم. گمرکات ما باید کنترل بیشتری در این خصوص داشته باشد.

مدیر کل دفتر آسیا و اقیانوسیه سازمان توسعه و تجارت در همایش کاربردی تجارت با چین گفت: چین همسایه ما نیست ولی بزرگترین شریک تجاری ماست که در طول تاریخ اثرگذاری بسیاری بر اقتصاد ما داشته است.

سید مجتبی موسویان با اشاره به آمار 10 ماهه تجارت ایران و چین گفت: در این مدت هشت میلیارد و 110 میلیون دلار صادرات غیر نفتی به این کشور داشته ایم که 29 درصد صادرات به جهان را تشکیل می دهد.

وی در ادامه گفت در 10 ماهه سال 93 حدود 10 میلیارد و 300 میلیون واردات از چین به کشور ما صورت گرفت.

چین به عنوان اقتصاد نوظهور بزرگترین صادرکننده جهان در سال گذشته میلادی محسوب شد که توانست آمریکا را پشت سر گذارد.

وی با بیان اهداف سازمان توسعه و تجارت برای گسترش روابط با چین اظهار داشت: در تلاش هستیم تا روند رو به رشدی در مبادلات با کشور چین داشته باشیم.

در این راستا رایزنان بازرگانی به شهرهای مختلف چین اعزام خواهیم کرد تا مسیر روشنی را برای تجار ایرانی و چینی ترسیم کنند.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
مرد تهرانی زن سابق خیانتکارش را کشت و خودکشی کرد

يادداشت
:: اقتصادی ::
واریز حقوق کارکنان تا ۲۰ اسفند / پرداخت عیدی طی امروز و سه شنبه

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار