جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی گوشه و کنار IT اقامت انسان در ایستگاه فضایی بین‌المللی ۲۰ ساله شد

 
 

يكشنبه 11 آبان 1399

اقامت انسان در ایستگاه فضایی بین‌المللی ۲۰ ساله شد

 
 

ایستگاه فضایی بین‌المللی ۲۲ ساله است و روز دوشنبه بیستمین سالگرد حضور مداوم انسان در داخل این سازه فضایی هم اندازه زمین فوتبال است. این ایستگاه فضایی در ارتفاع ۲۵۰ مایل بالاتر از سطح زمین در حال حرکت است.

ایستگاه فضایی بین‌المللی نقش بسزایی در کمک به ما در درک سیاره زمین و یادگیری در مورد فضای عمیق دارد. طی دو دهه گذشته، هزاران پروژه علمی توسط فضانوردان در آنجا انجام شده و به نوعی خانه‌ای موقت برای فضانوردان و دانشمندان است. طی سال‌های گذشته ایستگاه فضایی بین‌المللی میزبان ۲۴۱ بازدید کننده از سراسر جهان بوده و محل موفقیت و تحقیقات علمی بوده است.
۲ نوامبر روز مهمی برای ایستگاه فضایی بین‌المللی است زیرا ۲۰ سال از زمان رفتن فضانوردان ماموریت اکسپدیشن ۱ به آنجا می‌گذرد. در آن زمان ویلیام شفرد(William McMichael Shepherd) فضانورد ناسا و یوری گیدزنکو(Yuri Pavlovich Gidzenko) و سرگئی کریکالف(Sergei Krikalev) دو فضانورد سازمان فضایی فدرال روسیه برای نخستین بار به این ایستگاه وارد شدند و از آنجا بازدید کرده و برای مدتی در آنجا مستقر شدند.
به گفته ناسا در سال ۲۰۰۰ ، ایستگاه فضایی یک سازه کوچک بود که فقط شامل سه ماژول بود و ساختارش همانند اکنون که بسیار مجهز و پیشرفته است، نبود. حال ساختار این ایستگاه تغییرات شگرفی کرده و در ابعاد یک خانه پنج خوابه با یک سالن ورزشی و دو حمام است. بعلاوه دارای یک پنجره با دید ۳۶۰ درجه است که به سرنشینینان اجازه می‌دهد به زمین نگاه کنند. ایستگاه فضایی بین‌المللی یک ایستگاه فضایی است که با مشارکت بیش از ۱۵ کشور ساخته شده است اما هنوز هم همچنان در حال پیشرفته‌تر شدن است. ساخت این سازه ۱۱ سال به طول انجامید و حال با گذشت دهه‌ها هنوز هم در حال بروز رسانی است. گرچه ایستگاه فضایی در ارتفاع ۲۵۰ مایل بالاتر از سطح زمین در حال حرکت است اما آزمایشات در آنجا به شکلی صورت می‌گیرد که در هیچ جای دیگر انجام نشده است و ما می‌توانیم از داده‌های حاصل از این تحقیقات برای درک بهتر چیزهایی که زندگی روزمره ما را تحت تأثیر قرار می‌دهند مانند سیستم‌های تصفیه آب، تولید دارو، تحقیقات اساسی درباره بیماری‌ها و پرورش مواد غذایی استفاده کنیم.
این ایستگاه فضایی همچنین به دانشمندان در جلو بردن و ترقی در برنامه آرتمیس ناسا که قصد آن ارسال اولین زن و یک مرد بر روی ماه در سال ۲۰۲۴ است نیز کمک می‌کند.
حال قصد داریم چند نکته جالب درباره این ایستگاه فضایی و کارهایی که فضانوردان طی فعالیت در آنجا انجام داده‌اند بگوییم:
۱. ۲۲۱ راهپیمایی فضایی برای مونتاژ ، تعمیر و به روز رسانی ایستگاه فضایی بین‌المللی انجام شده است.
۲. بیش از ۲۷۰۰ تحقیق توسط خدمه ۱۰۸ کشور مختلف در ایستگاه فضایی انجام شده‌ است.
۳. "اسکات کلی" فضانورد نامی ناسا با ثبت ۳۴۲ روز اقامت در ایستگاه فضایی بین‌المللی طی یک پرواز، رکورد طولانی‌ترین پرواز فضایی توسط یک فضانورد ناسا را به خود اختصاص داده است.
۴. "پگی ویتسون" فضانورد آمریکایی صاحب رکورد بیشترین مدت اقامت در خارج از جو زمین است. ویتسون با ۶۶۵ روز در فضا، با سابقه‌ترین فضانورد ناسا در فضا است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار