جمعه 10 فروردين 1403

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی گمانه زنی ها درباره ریاست ستاد انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی

 
 

يكشنبه 5 ارديبهشت 1400

گمانه زنی ها درباره ریاست ستاد انتخاباتی حجت الاسلام والمسلمین رئیسی

 
 

با نگاهی به وضعیت داخلی و خارجی کشور واضح است که انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 یکی از مهمترین انتخابات ریاست جمهوری در ایران است.

با نگاهی به وضعیت داخلی و خارجی کشور واضح است که انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 یکی از مهمترین انتخابات ریاست جمهوری در ایران است. این انتخابات در حالی برگزار می شود که با شکست سیاست های دولت در گره زدن امور کشور به یک قرار داد بین المللی( برجام) کشور دوره رکود و پر تورمی را گذراند.
از سوی دیگر با همه گیری بیماری کرونا و عدم مدیریت صحیح آن توسط دولت که موجب پیدایش موج های مختلف این بیماری در سراسر کشور بود مردم در تنگنای روحی و اقتصادی بیشتری قرار گرفتند، عواملی که ممکن است سبب کم توجهی بخش زیادی از جامعه به انتخابات مهم پیش رو شده و مشارکت پایینی را در این دور از انتخابات تجربه کنیم.
با این حال در اردوگاه اصولگرایان خبرهای مهمی در حال رخ دادن است. با مطرح شدن نام حجت الاسلام والمسلمین ابراهیم رئیسی و زمزمه های قطعی شدن حضور ایشان در انتخابات امید زیادی وجود دارد که اصولگرایان به یک وحدت کلی در این انتخابات دست یابند. اما این نکته را نباید از یاد برد که ماراتن انتخابات تازه شروع شده و قطعا اصلاح طلبان و دولت با کارت های مختلفی وارد کارزار انتخاباتی خواهند شد و با تمام قدرت برای حفظ خود در قدرت خواهند جنگید.
یکی از مهمترین موضوعات در انتخابات ریاست جمهوری بحث تشکیل ستاد برای کاندیداها می باشد. طراحی یک ستاد قوی میتواند باعث پیروزی یک کاندیدای شکست خورده و یک طراحی اشتباه میتواند موجب شکست یک کاندیدای پیروز شود. چنان که در دور قبلی انتخابات شاهد اشتباهات جبران نشدنی ستاد حجت الاسلام رئیسی در برخی ملاقات ها در جلسات انتخاباتی بودیم که برخی آن اشتباهات که به سبب طراحی های اشتباه انجام گرفت موجب شکست اصولگرایان در انتخابات قبلی ریاست جمهوری شد، اتفاقی که یاداوری آن هنوز کام مارا تلخ می کند.
رییس ستاد انتخابات یک کاندیدا نقش بسیار مهم و بسزایی در ارتباط آن کاندیدا با بخش های مختلف سیاسی و گروه های اجتماعی دارد. او باید بسیار تشکیلاتی و پر جنب و جوش باشد. دارای جاذبه باشد نه دافعه تا بتواند افراد و گروه های بیشتری را به ستاد های انتخاباتی بکشاند. او باید بسیار
 

" با جدی شدن حضور حجت الاسلام رییسی در انتخابات ریاست جمهوری از هم اکنون گمانه زنی ها برای ریاست ستاد او در حال انجام است و تا کنون نام 5 نفر در این میان بیشتر به چشم می خورد.... "

 
 
باهوش بوده و دارای تفکرات تشکیلاتی باشد. پشت پرده سیاست ایران را بداند و در بحرانی ترین شرایط بتواند اوضاع را مدیریت کند. از دعواهای سیاسی ترس نداشته باشد و با شجاعت موجب تحرک ستاد انتخاباتی شود. مسلط به تکنیک های رسانه ای و جنگ های روانی باشد و بتواند حمله هایی که از اتاق های فکر ستاد های دیگر به کاندیدایش میشود را دفع کند. از آنجا که بخش دانشجویی و دانشگاهی بعنوان نخبگان سیاسی قلب تپنده یک ستاد را تشکیل می دهند رییس ستاد باید ارتباط تنگاتنگ و نزدیکی با آنها داشته باشد. رییس ستاد بودن یعنی لشگری را از سیستان و بلوچستان تا آذربایجان جمع کردن، ساماندهی کردن و در کنار آنها فعالیت کردن که همه اینها مستلزم یک طراحی سیستم درست است.
با جدی شدن حضور حجت الاسلام رییسی در انتخابات ریاست جمهوری از هم اکنون گمانه زنی ها برای ریاست ستاد او در حال انجام است و تا کنون نام 5 نفر در این میان بیشتر به چشم می خورد.

1. محمدرضا باهنر: او دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است.از بزرگان اصولگرایی محسوب شده و چندین دوره نمایندگی موفق مجلس را در کارنامه دارد. از او بعنوان یکی از تشکیلاتی ترین اصولگرایان یاد می شود و همواره در جهت همگرایی آنها گام برداشته است ووزن بالایی در جامعه سیاسی ایران دارد.

2. مسعود زریبافان: وی در سال 1384در انتخابات ریاست جمهوری رییس ستاد مردمی محمود احمدی نژاد بود و در یک مبارزه نفس گیر توانست در آن انتخابات هاشمی رفسنجانی و ستاد عریض و طویلش را شکست دهد. وی سپس مدتی معاون رییس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بود. او یکبار جنگ ستاد ها را فرماندهی کرده و در آن به پیروزی بزرگی دست یافته است.

3. غلامرضا خواجه سروی: از وی بعنوان یکی از مشهورترین و تشکیلاتی ترین فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق یاد می شود. شهرت وی در تشکیلات سازی و کادرسازی برای جمهوری اسلامی است.از او بعنوان مغز متفکر و عامل اصلی ماجرای بورسیه ها در دولت دهم یاد می شود که در آن دوره هزاران نفر از جوانان متعهد و مومن در دانشگاه ها جذب شدند و بافت اساتید دانشگاه ها پس از سی سال انحصار به نفع طرفداران جمهوری اسلامی تغییر یافت.

4. حجت الاسلام مصطفی پورمحمدی: وی که دبیر کل جامعه روحانیت مبارز است سوابق اجرایی و تجربه بی همتای زیادی در دولت های مختلف داشته است. از وزارت کشور در دوره احمدی نژاد تا وزیر دادگستری در دولت اول حسن روحانی. او دارای جایگاه مهمی در میان اصولگرایان بوده و هم اکنون ریاست هیئت امنای مرکز اسناد انقلاب اسلامی را بر عهده دارد.

5. سید محمد حسینی: او که در دولت دهم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود استاد دانشگاه تهران است و از اولین فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق می باشد. او توانسته است با توجه به سوابق تشکیلاتی و مبارزاتی خود به نفوذ و جایگاه خوبی میان اصولگرایان دست یابد.وی اکنون دبیرکل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی و رییس دانشگاه مذاهب اسلامی است. او یکی از مدیران معتمد و خوشنام در نظام جمهوری اسلامی است و نامش بارها بعنوان کاندید ریاست سازمان صدا و سیما نیز مطرح شده است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
شارژ اضافی ۱۲۰هزار تومانی «یارانه‌ها» ذخیره نمی‌شود/ نحوه بهره‌مندی از این شارژ
:: فناوری اطلاعات ::
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
:: روی خط جوانی ::
چه زمانی برای اولین بار بگوییم "دوستت دارم"
:: ورزش ::
همه چیز درباره خویچا کواراتسخلیا، مارادونای گرجستانی
:: فرهنگ و هنر ::
قلم مقدس به‌دنبال معرفی اسوه برای نسل خبرنگاران است
:: حوادث ::
چهار مظنون در رابطه با پرونده مرحوم مهرجویی بازداشت شده‌اند

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار