 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
هموطن سلام , دوشنبه 6 تير 1384 |
|
دکتر آقامحمدی: آرزو میکنیم قریب بماند
|
| | | |
 | «با توجه به خدماتی که دکترقریب در باشگاه استقلال داشتهاند با جدایی ایشان از باشگاه مخالفم و به طور حتم در جلسه هیات مدیره این مسئله مطرح خواهد شد تاایشان را به ادامه فعالیت در باشگاه قانع کنیم.»
| دکترعلی آقامحمدی عضوهیات مدیره باشگاه استقلال تهران ضمن بیان مطلب فوق افزود : «قریب مدت زیادی در باشگاه استقلال فعالیت داشته و در این مدت برای پیشبرد اهداف باشگاه و هیات مدیره تلاشهای فراوانی به خرج داده است . به همین خاطر هیات مدیره علاقمند بوده تا وی به همکاری خود با باشگاه ادامه دهد، زیرا اعتقاد داریم در خانواده استقلال سلایق مختلف می توانند به نحو شایستهای همکاری و برای موفقیت باشگاه تلاش کنند.
وی ادامه داد : «حضورتمامی ارکان باشگاه استقلال درکنار یکدیگر از ابتدا نیز در برنامه های مدیریتی ما بوده و بهره گیری از تمام توان و ظرفیت های باشگاه برای پیشبرد اهداف آن همواره مدنظرمدیران آن قرارداشته است. من اعتقاد دارم ظرفیت برای تساهل و مدارا دراین باشگاه به نحو شایسته ای وجود دارد ، به همین خاطر آرزو میکنم توفیق حضورمجدد دکترقریب درکنار باشگاه برایمان ایجاد شود تا بتوانیم همچون گذشته مجموعهای شاداب و موفق را داشته باشیم.»
آقامحمدی درخصوص حکم صادرشده ازسوی مهندس مهرعلیزاده برای جایگزینی فتح الله زاده به جای قریب نیزاظهار داشت : «ما در حیطه وظایف و اختیارات خودمان عمل می کنیم و به نظرات سازمان نیز احترام می گذاریم. در این خصوص هیچگونه مشورتی با ما صورت نگرفت تا بتوانیم نظرات خود را نیز به سازمان اعلام کنیم. این تجربه در خصوص حضور آقای تاجرنیا درهیات مدیره وجود داشت که در آن زمان نیز هیات مدیره نهایت همکاری خود را نشان داد، زیرا اعتقاد داریم احترام نظر و رای سازمان و نیز افراد معرفی شده برای ما واجب است.»
عضو هیات مدیره باشگاه استقلال تصریح کرد : انتظارما این بود که در این زمینه مشورتی صورت می گرفت تا ما نیز بتوانیم نظرات خود را اعلام کنیم. به هرحال اختیارات ما نیز محدود است و تنها می توانیم به سازمان توصیه کنیم در غیر این صورت اجرای تصمیمات آن برای ما واجب است. ما درچارچوب وظایف قانونی خود عمل می کنیم و خارج از این چارچوب اختیاری نداریم.»
آقامحمدی درخصوص حضور مجدد فتح الله زاده در استقلال گفت :«ایشان عضوی از خانواده استقلال هستند که دردروه قبل نیز با نظر خودشان از جمع ما جدا شدند. اینبار نیز حضورایشان را به فال نیک می گیریم واعتقاد داریم وی درهیات مدیره می تواند منشاء خدمات زیادی باشد. درزمینه استفاده ایشان درپست مدیرعاملی نیزباید عنوان کنم وی علاقمند است تا درهیات مدیره انجام وظیفه کند و در این خصوص هیچ صحبتی صورت نگرفته است.»
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|