چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار خارجی ورزشی مورینیو بالاخره آرسنال را برد

 
 

هموطن , دوشنبه 17 مرداد 1384

مورینیو بالاخره آرسنال را برد

 
 

می‏گویند جام خیریه خیلی خوش‏یمن نیست. معمولا تیم‏هایی که آن را می‏برند، نمی‏تواند در لیگ برتر فصل بعد قهرمان شوند.

مورینیو بالاخره آرسنال را برد
چلسی 2- آرسنال یک گل: دروگبا (8 و 57)- فابرگاس (65)
خیلی ساده است. می‏گویند جام خیریه خیلی خوش‏یمن نیست. معمولا تیم‏هایی که آن را می‏برند، نمی‏تواند در لیگ برتر فصل بعد قهرمان شوند. البته چلسی بسیار قدرتمندتر از آن است که بتوان چنین پیش‏بینی‏هایی را در حق آن روا داشت و چنین پیروزی درخشانی، توانایی‏های مردان خوزه مورینیو را تایید می‏کند.
آنها طی لیگ برتر فصل قبل دوباره با آرسنال روبه‏رو شدند و در هر 2 بازی به تساوی رسیدند اما این مرتبه، پیش از شروع فصل، قدرت‏شان را به رخ کشیدند و نشان دادند که جز تکرار درخشش فصل قبل، به چیز دیگری نمی‏اندیشند. اگر چلسی پارسال فقط لیگ برتر را برد، آبی‏پوشان این بار در پی نبرد بر سر تمام جام‏ها هستند.
در این بازی دیوید دروگبا 2 گل زد تا خوزه مورینیو دستاورد بزرگ دیگری را از جدال با آرسنال، نصیب خود کرده باشد. دروگبا فصل قبل در قواره‏های یک گلزن بزرگ ظاهر نشد و کمتر توانست مثل یک ماشین گلزنی عمل کند؛ اما این بار، او فصل را با آمادگی شروع می‏کند.

مورینیو: آینده متفاوت خواهد بود
خوزه مورینیو نگاهش را به نقطه‏ای دورتر از این بازی می‏اندازد. او پس از شکست آرسنال گفت: «این یک جام است، جامی که فقط گودیانسن (با چلسی) پیشتر برده بود... آینده کاملا مستقل از این بازی است.
هیچ ربطی به لیگ برتر ندارد، ارتباطی به بازی با آرسنال در 2 هفته لیگ ندارد، اما امروز بهتر بود پیروز شوید تا شکست بخورید، ما یک جام به دست آوردیم و با لبخندی بر چهره به خانه می‏رویم. فکر می‏کنم مستحق برد بودیم.»
او سپس درباره نمایش دروگبا گفت: «فکر می‏کنم برای دروگبا عادی است که در فصل دوم بهتر باشد. او باشگاه را می‏شناسد، او بازیکنان، سبک فوتبال و رقیبان را می‏شناسد. او پارسال، خیلی خیلی دیر به تمرینات پیش فصل آمد و در میانه‏های فصل مصدوم شد. حالا شرایط آن را دارد که بهتر کار کند.
در گل اول قدرت خوبی نشان داد و روی دومی، بازیکن دیگری اگر به جای او بود برای پنالتی شیرجه می‏زد. او مبارزه برای توپ را ادامه داد. آن وقت کرسپو آمد و تحرکش عالی بود... او (دروگبا) می‏خواهد گل‏های بیشتری بزند، ما می‏خواهیم او گل‏های بیشتری بزند؛ اما ما مستقل از این، به او اعتماد داریم.»

ونگر: نگران نباشید
آرسن ونگر پس از پایان بازی چندان ناراحت نبود. مربی آرسنال، خوشبینانه به آینده نگاه می‏کند و این شکست را احتمالا تنها جزیی از برنامه پیش فصل باشگاه برمی‏شمرد: «آماده سازی خوبی برای رقابت‏های قهرمانی بود.
زیاد نگران نباشید. من نیستم. نتیجه مهم نیست. ما چهار جام خیریه را بردیم و آن را به عنوان جام حساب نکردند، بنابراین اهمیتی نمی‏دهم. مهمترین مسئله این است که مصدومی نداشته باشید و 90 دقیقه بازی کنید.» او درباره پاتریک ویرا افزود: «جای خالی تمام بازیکنان خوبی را که در عمرم از دست داده‏ام، احساس می‏کنم و پاتریک یکی از آنها است.
اما زندگی ادامه دارد و اگر پاتریک برود، آن وقت فابرگاس بازی می‏کند. برای من فابرگاس درخشان بود.»

 
 

یک میلیون و 200 هزار فرصت شغلی جدید در جهان توسط صنعت گردشگری ایجاد می‌شود
دشمنان لندنی به هم رسیدند
استراحت اجباری براي كمبل

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: ورزش ::
بازی های تیم ملی در سینما

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار