چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی سياسی رئیس كميسيون فرهنگي مجلس :تريبون نمازجمعه بايد دراختيار روشنفكران باشد

 
 

هموطن سلام , شنبه 5 شهريور 1384

رئیس كميسيون فرهنگي مجلس :تريبون نمازجمعه بايد دراختيار روشنفكران باشد

 
 

روحانيت ما بايد پرچمدار اصالت‌هاي فرهنگي باشند و نبايد مثل گذشته انزواطلب باشند!

رئیس كميسيون فرهنگي مجلس :تريبون نمازجمعه بايد دراختيار روشنفكران باشد
رئیس كميسيون فرهنگي مجلس گفت: جوانان اميد اصلي احياي تمدن اسلامي، فرهنگ
 

" بايد در ميان نسل جوان ما جماعت‌ها و گروه‌هايي به‌پا خيزند كه نمودار و نماينده ارزش‌هاي اصيل فرهنگي باشند.... "

 
 
و ارزش‌هاي ديني هستند و پاكسازي جريانات تهاجم فرهنگي به دست آنهاست.
عماد افروغ تصريح كرد: ما بايد به آرمان‌ها و ارزش‌هايي بازگرديم كه انقلاب اسلامي از آنها به وجود آمده است و نسل جوان نزديك‌ترين رابطه را با اين قضيه دارد؛ چرا كه نسل گذشته به تعبير مقام معظم رهبري هرچه در توانش بوده انجام داده است و هم‌چنان كه در عرصه حكومت مجريان جوان رياست اجرايي كشور را در دست گرفتند در عرصه اجتماع هم جوانان بايد اداره فرهنگ خود را در دست بگيرند.
وی با بيان این که دانشگاه‌ها بايد مظهر علم و دانايي باشند، ادامه داد: بايد در ميان نسل جوان ما جماعت‌ها و گروه‌هايي به‌پا خيزند كه نمودار و نماينده ارزش‌هاي
 

" نماز جمعه پايگاه سياسي و مركز ارايه تئوري‌هاي روزآمد به جامعه و مسئولان است و تريبون نماز جمعه بايد در اختيار روشنفكران باشد تا صاحبان انديشه‌هاي ناب در نماز جمعه به روشنگري بپردازند.... "

 
 
اصيل فرهنگي باشند؛ چرا كه ما از ابتداي تاريخ، ملتي فرهنگي و داراي قديمي‌ترين فرهنگ‌هاي بشري بوده‌ايم.
رئیس كميسيون فرهنگي مجلس گفت: روحانيت ما بايد پرچمدار اصالت‌هاي فرهنگي باشند و نبايد مثل گذشته انزواطلب باشند، برنامه دين اداره بشريت در جهان و نسخه اداره انسان از گهواره تا گور مي‌باشد كه خدا براي بشر نوشته است و روحانيون بايد اين برنامه را كشف و به جامعه جهاني عرضه كنند. روحانيت ما پس از 26 سال بايد بيدار شود.
وی گفت: نماز جمعه پايگاه سياسي و مركز ارايه تئوري‌هاي روزآمد به جامعه و مسئولان است و تريبون نماز جمعه بايد در اختيار روشنفكران باشد تا صاحبان انديشه‌هاي ناب در نماز جمعه به روشنگري بپردازند. كساني كه رسالت الهي را با همه هستي‌شان احساس كنند و روحانيت ايران تنها روحانيتي است كه اين فرصت را دارد.
افروغ گفت: متاسفانه در جامعه ما كساني به عنوان روشنفكر ترويج مي‌شوند كه ميمون‌وار مقلد غربي‌ها باشند در صورتي كه روشنفكري، دلسوزي براي جامعه، آينده‌نگري براي رشد و دل‌نگراني براي انديشه‌ها و آرمان‌هاي اسلام و نظام اسلامي است و روشنفكران بااصالت و نجابت ما مي‌توانند منجي بشريت باشند.

 
 

گزارشی ازنطق پیش از دستور، مصوبات روز گذشته نمایندگان مجلس
تصویب یک طرح و اعتبارنامه‎‎ نماينده قزوين در مجلس
مهمترین خدمت دولت بايد رفع مشكلات و تامين معيشت باشد

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار