 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
توليد 7ميليون بشكهاي نفت به راحتي امكانپذير است
|
| | | |
 | چشماندازهاي تعيين شده را به عنوان يك ديدگاه در دولت قبل مطرح كرديم و دولت جديد الزامي به اجراي اين سياستها ندارد و ميتواند در مورد آنها تجديدنظر كند. | مهندس بيژن نامدار زنگنه بااشاره به برنامهريزي براي سرمايه گذاري حداقل 150 ميليارد دلاري در صنعت نفت ايران مشتمل بر بخش خصوصي و دولتي گفت: بيش از 100 ميليارد دلار از اين ميزان بايد در بخش خصوصي صنعت نفت فعال شود و اين مسئله بايد از طريق ارتباط و تعامل با ظرفيتهاي جهاني و كارهاي مشترك صورت گيرد.
وي تاكيد كرد: پيمانكاران ايراني بايد فضاي كنوني حاكم بر منطقه و حضور در اين بازار را سكوي پرتاب براي خود تلقي كنند و علاوه بر كار در فضاي داخلي، تقاضا براي كارهاي خارج از كشور را قبول كنند. ضمن اين كه به دليل بالارفتن قيمت جهاني نفت، سرمايهگذاري تسريع خواهد شد.
او به برنامه هفت ميليون بشكهاي صنعت نفت در پايان برنامه چهارم توسعه اشاره كرد و افزود: به راحتي به اين ميزان ظرفيت خواهيم رسيد، اما متناسب با اين ميزان ظرفيت بايد مراكز تحقيقاتي نيز تقويت شوند.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|