 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
فارس , چهارشنبه 24 اسفند 1384 |
|
تام كروز و داستمين هافمن با «مردباراني» به تلويزيون ميآيند
|
| | | |
 | فيلم سينمايي«مرد باراني» ساخته بري لوينسون از فيلمهاي نوروزي سوم فروردين ماه در شبكه دو به روي آنتن مي رود.
|
فيلم سينمايي «مرد باراني» با بازي دو بازيگر مطرح سينماي جهان به نامهاي تام كروز و داستين هافمن براي پخش در ايام تعطيلات نوروزي آماده شده است.
فيلم سينمايي«مرد باراني» ساخته بري لوينسون از فيلمهاي نوروزي سوم فروردين ماه در شبكه دو به روي آنتن مي رود.
اين فيلم داستان دو برادر است به نامهاي ريموند و چارلي بابيت آن دو فرصتي پيدا ميكنند تا يكديگر را بهتر بشناسند چارلي از زمان نوجواني از خانه رانده شده است او پس از سالها متوجه ميشود كه پدرش ثروتي را براي ريموند به ارث گذاشته است ريموند دچار بيماري خودگرايي حاد است او محاسبات رياضي را با سرعت تصورناپذيري حل ميكند، اما حالت عادي ندارد. چاري، ريموند را از آسايشگاه محل زندگياش ميربايد.
فيلمنامه«مردباراني» توسط «رونالد باس» و «بري مورو» به نگارش در آمده است.اين فيلم محصول سال 1998 آمريكاست و علاوه بر «كروز هافمن» بازيگران ديگري چون: والرا گومينو، جرالد مولن و جك مارداك در آن به ايفاي نقش پرداختهاند.
| | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|