چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی اجتماعی آغاز واگذاري60 هزار واحد مسكوني به فرهنگيان با شرايط ويژه

 
 

ایسنا , سه شنبه 12 ارديبهشت 1385

آغاز واگذاري60 هزار واحد مسكوني به فرهنگيان با شرايط ويژه

 
 

وجه زمينهاي واگذار شده نيز در قالب اجاره به شرط تمليك و بر اساس تسهيلات بانكي و تقسيط ماهانه از فرهنگيان دريافت مي‌شود.

معاون برنامه‌ريزي و توسعه مديريت آموزش‌وپرورش خبر داد: واگذاري60 هزار واحد مسكوني به فرهنگيان با شرايط ويژه بر اساس توافق آموزش و پرورش با وزارت مسكن و شهرسازي از سال جاري آغاز مي‌شود.
عباس عباسپور با اشاره به اين كه فرهنگيان تا كنون از مجوزهاي موجود در خصوص ارائه مسكن استفاده مطلوبي نكرده‌اند، اظهار كرد: بر اساس توافق آموزش و پرورش با وزارت مسكن و شهرسازي، مقرر شد تا در شهرهاي داراي جمعيت زير 100 هزار نفر با شرايط ويژه نسبت به اختصاص زمين، معادل 15 هزار واحد مسكوني به فرهنگيان واگذار شود.
وي همچنين با اعلام واگذاري زمين اجاره به شرط تمليك به فرهنگيان اذعان كرد: وجه زمينهاي واگذار شده نيز در قالب اجاره به شرط تمليك و بر اساس تسهيلات بانكي و تقسيط ماهانه از فرهنگيان دريافت مي‌شود.
عباسپور گفت: در شهرهاي بزرگ و مراكز استانهايي كه از طرح نوسازي بافتهاي فرسوده برخوردارند نيز بر اساس توافق سازمان عمران و بهسازي شهري و تعاوني مسكن فرهنگيان با آزادسازي و تجميع املاك در اين بافتها، تا سقف 10 هزار واحد مسكوني در سال جاري به فرهنگيان واگذار مي‌شود. وي از واگذاري 10 هزار واحد مسكوني اجاره‌اي در سطح شهرهاي كشور طي دو مرحله 5 هزار واحدي به فرهنگيان خبر داد و خاطرنشان كرد: بعلاوه 15 هزار واحد مسكوني ساخته شده در كليه شهرهاي كشور نيز بايد به فرهنگيان واگذار شود.
به گفته عباسپور، اين واحدها به وزارت آموزش و پرورش معرفي مي‌شوند تا پس از انتخاب توسط اين وزارتخانه نسبت به واگذاري آنها از سوي سازندگان اقدام شود.
معاون برنامه‌ريزي و توسعه مديريت آموزش و پرورش كشور افزود: در شهرهاي بينالود و گلبهار مشهد، ‌عالي شهر بوشهر، سهند تبريز، مجلسي اصفهان، شيرين شهر اهواز، مهاجران اراك و ايوانكي تهران نيز معادل 10 هزار واحد مسكوني به فرهنگيان واگذار مي‌شود كه مراحل آماده سازي اراضي و احداث مسكن آنها از طريق مجريان طرحها پيگيري مي‌شود.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: اجتماعی ::
کهورک زاهدانف گرم ترین نقطه جهان

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار