چهارشنبه 20 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فناوری اطلاعات دکتر ربيعی : قصد نداريم سيستم عامل لينوكس را جايگزين ويندوز كنيم

 
 

خبرگزاری سلام , سه شنبه 20 مرداد 1383

دکتر ربيعی : قصد نداريم سيستم عامل لينوكس را جايگزين ويندوز كنيم

 
 

سمينار آشنايي با سيستم عامل لينوكس به همت مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات پيشرفته‌ي شريف در سازمان خدمات كامپيوتري شهرداري تهران برگزار شد.

دکتر ربيعی : قصد نداريم سيستم عامل لينوكس را جايگزين ويندوز كنيم
خبرگزاری سلام- سمينار آشنايي با سيستم عامل لينوكس به همت مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات پيشرفته‌ي شريف در سازمان خدمات كامپيوتري شهرداري تهران برگزار شد.
سمينار ”دكتر حميدرضا ربيعي” رييس مركز فناوري اطلاعات و ارتباطات پيشرفته‌ي شريف، ”دكتر محمد خوانساري” مدير طرح ملي سيستم عامل لينوكس به سخنراني پرداختند.
”دكتر ربيعي” در اين سمينار گفت: پروژه‌ي تحقيقاتي فارسي سازي لينوكس كار خود را در بهمن ماه سال 81 بر مبناي پژوهش‌هاي انجام شده از بهمن 79 تا آبان 80 آغاز كرد.
وي، افزود: تشكيل كميته‌ي فني و راهبري از افراد متخصص در زمينه‌ي لينوكس و فارسي سازي، از اولين فعاليت‌هاي انجام شده در اين پروژه است‌. دكتر ربيعي، در ادامه خاطر نشان کرد: اکنون بسياري از كشورهاي جهان از قبيل آلمان، انگلستان، چين، كره و ژاپن در حال انتقال سيستم عامل‌هاي خود به لينوكس هستند. آن ها با ااين هدف قصد دارند فرهنگ استفاده از اين سيستم عامل را ترويج دهند.وي، افزود: ضروري است ما نيز در جهت توسعه‌ي استقلال و امنيت ملي در صنعت IT كشور به سيستم عامل به عنوان زيرساخت اين صنعت بيشتر توجه كنيم.
دكتر ربيعي، گفت: تمام علاقه‌مندان به اين پروژه مي‌توانند در اجراي اين طرح با اين مركز همكاري داشته باشند.وي، در پايان تاكيد كرد: اين پروژه مراحل اجرايي خود را با روند مناسبي آغاز كرده اما حتما با نواقص و موانعي مواجه‌است بنابراين ما قصد نداريم سيستم عامل لينوكس را جايگزين ويندوز كنيم، در نهايت در نظر داريم مانند تمام دنيا انحصاري بودن سيستم عامل‌ها را از ميان ببريم.
در ادامه اين سمينار ”دكتر خوانساري” گفت: سيستم عامل در بين اجزاي تشكيل دهنده‌ي صنعت فناوري اطلاعات اعم از سخت‌افزار، نرم‌افزار و شبكه نقش کليدی را دارد و در واقع سيستم عامل يك نرم‌افزار پايه است ، بنابراين با توجه به رشد جدي كاربران شبكه‌هاي اطلاع رساني و اينترنت در كشور ما، ايجاد و توسعه‌ي يك سيستم عامل بومي، مساله‌اي استراتژيك است.
دكتر خوانساري، به سه ويژگي سيستم عامل لينوكس در مقايسه با ويندوز اشاره كرد و گفت : اولين ويژگي لينوكس اين است كه كد برنامه‌ي آن در اختيار همه بوده كه در اختيار بودن كد لينوكس، امكان فارسي سازي و بومي سازي سيستم عامل از سطح هسته‌ي اصلي تا لايه‌هاي كاربردي را امكان پذير ساخته و امكان تامين امنيت مورد نياز سازمان‌ها را با استفاده از نرم‌افزارهاي امنيتي داخلي فراهم مي‌سازد، همچنين دومين ويژگي، رايگان بودن آن است كه باعث شده حمايت جهاني برنامه‌نويسان، دانشگاه‌ها، مراكز علمي و تحقيقاتي و حتي شركت‌هاي تجاري را در اختيار داشته باشد و سومين ويژگي در همراهي با تحولات سخت‌افزاري و نرم‌افزاري فناوري اطلاعات است.

 
 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

يادداشت
:: فناوری اطلاعات ::
تاکید بر توسعه زیرساخت و سرویس های ارزش افزوده پیام رسان ها

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار