 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مصرف روازنه بنزین در استان تهران 400 هزار بشکه افزایش یافت
|
| | | |
 | مصرف بنزین سوپر درکشور با 100 هزار لیتر افزایش به 700 هزار لیتر در روز رسیده است . |  مدیر عامل شرکت پخش فرآورده های نفتی استان تهران گفت :با آغاز فصل تابستان مصرف روازنه بنزین در استان تهران نسبت به ماه قبل 300 تا 400 هزار بشکه افزایش یافته است .
اکبر دربندی درباره آخرین وضعیت مصرف بنزین در استان تهران گفت : درحال حاضر روزانه حدود 13 میلیون و 300 هزار لیتر یا 13 میلیون و 400 هزار لیتر بنزین در استان تهران به مصرف می رسد که این میزان نسبت به ماه قبل تا 400 هزار لیتر افزایش یافته است .
وی افزود : همچنین مصرف بنزین سوپر نیز درکشور با 100 هزار لیتر افزایش به 700 هزار لیتر در روز رسیده است .
به گفته وی ، شروع مسافرت های تابستانی ازمهمترین عواملی است که باعث شده مصرف بنزین در استان تهران افزایش یابد .
دربندی با اشاره به توزیع بنزین در استان تهران گفت : درحال حاضر بنزین به میزان کافی در جایگاه های استان تهران توزیع می شود و تمام جایگاه ها به صورت 24 ساعته فعالیت می کنند به جز 7 جایگاه که در حال انجام عملیات بازسازی و مقاوم سازی هستند .
وی از افتتاح دو جایگاه تا 10 روز آینده درجاده پاکدشت و ترمینال خبرداد و گفت : علیرغم اینکه راه اندازی این جایگاه ها به تاخیر افتاده پیش بینی می شود هر چه زودتر به مرحله افتتاح برسند .
دربندی درپایان از اتمام پروژه نصب کارت خوان ها در جایگاهها خبر داد و گفت : درتمام جایگاه ها عملیات کابل کشی و نصب کارت خوان ها به پایان رسیده است .
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|