سه شنبه 19 خرداد 1405

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهي درهموطن 
اخبار در موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
معرفی تبلت چهار هسته‌يی شرکت ASUS‎
:: نکته آموزشی ::
چگونه گوشی اورجینال را از تقلبی تشخیص دهیم؟

اخبار داخلی فرهنگ و هنر اجراهاي گروه موسيقي دستان درنياوران آغاز مي‌شود

 
 

ایسنا , سه شنبه 27 تير 1385

اجراهاي گروه موسيقي دستان درنياوران آغاز مي‌شود

 
 

"گروه دستان" چندي قبل، در جشنواره هنري تابستاني "مادريد" به اجراي برنامه پرداخت.

گروه موسيقي "دستان" ازگروههاي موسيقي ايراني، ازفردا به مدت سه شب دركاخ نياوران به اجراي برنامه مي پردازد.
سالارعقيلي در اين گروه به عنوان خواننده به اجراي برنامه مي پردازد.
"گروه دستان" چندي قبل، در جشنواره هنري تابستاني "مادريد" به اجراي برنامه پرداخت.
دست اندرکاران جشنواره تابستاني مادريد محوطه باز و زيباي مقابل کاخ سلطنتي را براي اجراي گروه موسيقي "دستان" برگزيده بودند. "
گروه دستان" در مادريد قطعات از قبل ساخته شده را اجرا مي کرد، "دستان" که تاکنون در بسياري از کشورهاي اروپا و آمريکا برنامه داشته است، پيش از اين نيز يک بار در پايتخت اسپانيا برنامه اجرا کرده است.
براساس همين گزارش، گروه موسيقي "دستان" اثر "شوريده" خود را براي مادريد به ارمغان آورده بود. شوريده دو بخش را دربرمي گيرد که قطعات آن را سعيد فرج پوري، کمانچه نواز و حميد متبسم، نوازنده تار در مايه هاي افشاري و دشتي ساخته اند و يک قطعه آن نيز به حسين بهروزي نيا نوازنده بربت تعلق دارد.
اين گروه كه چندي قبل با اركستر سمفونيك بي بي سي اجراي مشتركي داشت، درآينده نيز با كوارتت زهي بي بي سي برنامه مشابهي را برگزار خواهد كرد. حسين بهروزي نيا (بربط)، پژمان حدادي (تمبک و پنداريک)، بهنام ساماني (دف، دايره و دمام)، سعيد فرج پوري (کمانچه) و حميد متبسم (تار و سه تار)، نوازندگان گروه دستان هستند.
اين گروه دوسال قبل نيز در مردادماه هشتاد و سه ، پس از مدت‌ها در تهران و درفضاي باز کاخ نياوران به مدت سه شب به اجراي برنامه پرداخته بود.
"گروه دستان" طي سال‌هاي گذشته نقش مهمي در شناساندن موسيقي ايران در اروپا و آمريکا ايفا کرده است.
به گزارش ايسنا،اين گروه ازچند سال قبل، به کوشش حميد متبسم پايه گذاري شده و با تعدادي از نوازندگان برجسته ايراني همچون کيهان کلهر، بيژن کامکار، اردشير کامکار و محمد علي کياني نژاد همکاري داشته است و تاکنون با خوانندگاني نظير ، شهرام ناظري و ... کنسرت هاي متعددي در جشنواره‌ها و مراکز فرهنگي هنري اروپا و آمريکا اجرا کرده و آلبومهايي به ضبط رسانده است كه طي سالهاي گذشته برنده يکي از جوايز راديو فرانسه در زمينه "موسيقي جهان" شده است.

 
 

برترين قطعات تاريخ موسيقي ايران معرفي مي‌شود
موسيقي، گوش کنيد
يك‌صد اثر برتر تاريخ موسيقي ايران انتخاب مي‌شود

 
   
 
تحليل
:: اقتصادی ::
مدیریت حضور کارکنان با استانداران است
:: فناوری اطلاعات ::
پایان ممنوعیت پرحاشیه؛ واردات تمام برندهای موبایل، آزاد اعلام شد
:: روی خط جوانی ::
دلیل نوعروس برای طلاق 6 ماه بعد از عقد چه بود؟
:: ورزش ::
اولادقباد کوتاه آمد: قدردان آقای شمسایی هستم
:: فرهنگ و هنر ::
۸۳ درصد اولیا، کیفیت آموزش مجازی را «خوب» و «خیلی خوب» ارزیابی کردند
:: حوادث ::
اختلاف بر سر مبلغ رهن یک خانه به قتل منجر شد

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  درباره ما  ::  sitemap  ::  آگهي درهموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۹۳ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار