يكشنبه 1 فروردين 1389

 
 
     
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
آگهی در هموطن 
نسخه موبايل 
آرشيو روزنامه 
تماس با ما 
توصيه روز
:: بازار کامپيوتر ::
رقص در میانه بازارم آرزوست!
:: نکته آموزشی ::
نکاتی برای خرید اسکنر

اخبار داخلی سياسی تذکر نمایندگان به مسئولا‌ن اجرایی

 
 

هموطن سلام , يكشنبه 1 مرداد 1385

تذکر نمایندگان به مسئولا‌ن اجرایی

 
 

مدنی نماینده گناباد نیز از رئیس جمهور رعایت عدالت را در توزیع اعتبارات خشکسالی مرحله دوم خواستار شد.

هشت نماینده مجلس در تذکر به رئیس جمهوری اسلا‌می ایران از وی ارائه گزارش درباره چگونگی هدایت مساله هسته ای ایران و نتایج دستاوردهای حاصل از آن را خواستار شدند .
ده نماینده مجلس نیز در تذکر به وزیر آموزش و پرورش رسیدگی به علت گرانی و دریافت بی ضابطه شهریه ثبت نام دانش آموزان را در مدارس غیر انتفاعی خواستار شدند.
همچنین نمایندگان مردم زرند , اردکان , اصفهان , نقده , پاکدشت , دشتی , فلا‌ورجان , زاهدان , یزد , اردستان , تهران ,بهبهان و خلخال هم در تذکر به وزیر کشور , لزوم ارائه تسهیلا‌ت و امکانات مناسب برای سهولت در رسیدگی به شکایات و اعتراضات شاکیان جرایم رانندگی را خواستار شدند .
فرهنگی نماینده مردم تبریز هم به وزیر امور خارجه جمهوری اسلا‌می ایران درباره ضرورت اتخاذ دیپلماسی فعالتر در قبال جنایات آشکار رژیم اشغالگر قدس تذکر داد.
مدنی نماینده گناباد نیز از رئیس جمهور رعایت عدالت را در توزیع اعتبارات خشکسالی مرحله دوم خواستار شد .
همچنین در ادامه تذکرات نمایندگان مجلس شورای اسلا‌می به مسئولا‌ن اجرایی قنبری نماینده مردم ایلا‌م به وزیران بازرگانی و علوم , تحقیقات و فناوری , قمی نماینده مردم پاکدشت به وزیر بهداشت , درمان و آموزش پزشکی , فرهنگی و یحیی‌زاده نمایندگان مردم تبریز و تفت به وزیرکشور, ارجمند نماینده مردم جهرم به وزیر نیرو , شجاع نماینده مردم دشتستان به وزیر بازرگانی و آقایی نماینده مردم سلماس به وزیر جهاد کشاورزی تذکر دادند .
همچنین عبادی و قربانی نمایندگان مردم بیرجند و قائنات به وزیر علوم ,تحقیقات و فناوری درباره تسریع در اجرای مصوبه دولت درباره ایجاد دانشگاه صنعتی شرق کشور تذکر دادند .

 
 
   
 
تحليل
:: تا انتخابات ::
فتنه گري هاي 8 ماه اخير قبل از انتخابات برنامه ريزي شده بود
:: اقتصادی ::
فرزين : فرهنگ مصرف جديدي در راه است
:: فناوری اطلاعات ::
BUZZ جای توییتر و فیس‌بوک را تنگ می‌کند
:: روی خط جوانی ::
آينده در دستان تو ...
:: ورزش ::
دايي: عابدزاده حق نشستن روي نيمكت پرسپوليس را ندارد
:: فرهنگ و هنر ::
موسيقي ايران دست‌خوش سلايق شخصي
:: حوادث ::
6 کشته در محور کاشان - قم

 
     
   
     
     
    ::  تماس با ما  ::  معرفی ما  ::  نقشه سايت  ::  آگهی در هموطن  ::
کليهء حقوق متعلق است به روزنامهء هموطن سلام. ۱۳۸۷ - ۱۳۸۳
طراحی و اجرای سايت : شرکت به نگار