 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایرنا , پنجشنبه 5 مرداد 1385 |
|
معاون وزير بازرگاني : ۱۱ميليون تن گندم خريداري خواهد شد
|
| | | |
 | معاون وزير بازرگاني گفت: تا پايان فصل خريد گندم مازاد بر نياز كشاورزان كشور ۱۱ميليون تن گندم خريداري خواهد شد.
|  معاون وزير بازرگاني گفت: تا پايان فصل خريد گندم مازاد بر نياز كشاورزان كشور ۱۱ميليون تن گندم خريداري خواهد شد.
محمد صادق مفتح در آيين احداث سيلوي ۶۰هزار تني گندم در شهر ماكو افزود: تاكنون هشت ميليون و ۵۰۰هزار تن گندم مازاد بر نياز مصرف كشاورزان خريداري شده است كه در مقايسه با پارسال ۶درصد رشد دارد.
وي ادامه داد: تاكنون از بابت خريد گندم بصورت نقدي ۱۷هزار ميليارد ريال به گندم كاران در كشور پرداخت شده است.
مفتح از خريد نقدي ساير محصولات كشاورزي خبر داد و گفت: با توجه به تامين منابع مالي امسال چغندرقند و برنج به صورت نقدي از كشاورزان خريداري خواهد شد.
وي حمايت از طرحهاي سيلوسازي و ذخيره گندم را يكي از مهمترين اولويت كاري وزارت بازرگاني اعلام كرد و گفت: هم اكنون ۵ميليون تن ظرفيت براي ذخيرهسازي گندم وجود دارد.
مفتح افزود: امسال با بهره برداري از طرحهاي سيلوسازي در كشور يك ميليون تن به ظرفيت ذخيرهسازي گندم اضافه خواهد شد.
وي همچنين با اشاره به برنامههاي حمايتي دولت از بخش خصوصي در ساخت سيلو گفت: امسال در اين زمينه ۱۳۰ميليارد ريال تسهيلات با ۹درصد سود بانكي در اختيار سرمايهگذاران در بخش سيلوسازي قرار ميگيرد.
سيلو ذخيره گندم شهرستان ماكو در بخش شوط با ظرفيت ۶۰هزار تن در زميني به مساحت ۴۰هزار مترمربع ساخته ميشود كه براي ساخت ان بخش خصوصي ۳ ميليون و ۲۷۰هزار دلار سرمايهگذاري ارزي و ۱۰ميليارد و ۶۷ميليون ريال سرمايهگذاري ريالي خواهد كرد.
اين طرح شامل ۸واحد سيلو از نوع فلزي با امكانات ذخيرهسازي و تخليه پيشرفته گندم خواهد بود و قراراست تا ۶ماه آينده آماده بهرهبرداري شود.
با بهرهبرداري از اين سيلو مشكل ذخيره گندم در شهرستانهاي ماكو و چالدران بر طرف ميشود.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|