 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
ایسکانیوز , سه شنبه 10 مرداد 1385 |
|
دزد مسلح به دوستش هم رحم نکرد
|
| | | |
 | تبهکاران مسلح پس از دزدیدن 15 میلیون ریال از خانه دوستشان تحت تعقیب پلیس تهران قرار گرفتند و بازداشت شدند. |  تبهکاران مسلح پس از دزدیدن 15 میلیون ریال از خانه دوستشان تحت تعقیب پلیس تهران قرار گرفتند و بازداشت شدند.
اول مرداد امسال یک شهروند با مراجعه به اداره اول آگاهی مرکز اعلام کرد: دوستم حسین به همراه مرد دیگری به نام قادر که مسلح بودند به خانهام هجوم آوردند 300 هزار تومان پول نقد و 3 قطعه چک به مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان را دزدیدند.
وی اضافه کرد: قادر ابتدا خود را سرهنگ پلیس معرفی کرد و همراهش اسلحه و دستبند و بیسیم داشت. بدین ترتیب تجسس برای ردیابی متهمان آغاز شد و به دنبال چهرهنگاری رایانهای حسین در یاغچی آباد دستگیر شد.
همچنین ردیابی قادر در خیابان آزادی به دست آمد و او نیز دیروز به دنبال عملیات ضربتی در میدان آزادی به دام افتاد. پلیس در بازرسی بدنی از این تبهکار یک قبضه اسلحه کمری و از خودروی او دستبند و بیسیم کشف کرد.
گزارش ایسکانیوز میافزاید: این دو نفر که ابتدا منکر جرایم بودند، اما وقتی با مدارک دادگاه پسند روبرو شدند لب به اعتراف گشودند. این پرونده هم اکنون در دایره یک آگاهی مرکز تحت رسیدگی است و ابهام زدایی درباره ادعاهای مطرح شده ادامه دارد.
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|