 |
توصيه روز |
 |
 |
| :: بازار کامپيوتر :: |
 |
|
| :: نکته آموزشی :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|
|
|
|
مهر , سه شنبه 24 مرداد 1385 |
|
عنان و لاوروف خواستار اجرای سریع قطعنامه 1701 شدند
|
| | | |
 | وزارت امور خارجه روسیه گفت: دو طرف برنیاز اجرای سریع قطعنامه مهم شورای امنیت سازمان ملل از سوی طرفهای ذیربط تاکید کردند . |  دبیرکل سازمان ملل و وزیرامورخارجه روسیه روزگذشته در یک تماس تلفنی از لبنان و اسرائیل خواستند که هر چه زودتر قطعنامه 1701 شورای امنیت سازمان ملل را اجرا کنند .
وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه ای با اشاره به گفتگوی تلفنی عنان و لاوروف اعلام کرد:" دو طرف برنیاز اجرای سریع قطعنامه مهم شورای امنیت سازمان ملل از سوی طرفهای ذیربط تاکید کردند .
دبیرکل سازمان ملل و وزیر امور خارجه روسیه همچنین درباره حل و فصل کلی مسئله لبنان همراه با استقرار نیروهای سازمان ملل در آنجا گفتگو کردند .
سازمان ملل هم اکنون در لبنان 1990 نیرو دارد که طبق قطعنامه 1701 ، تعداد این نیروها باید به 15 هزار تن افزایش یابد .
به گزارش ریانووستی ، سخنگوی وزارت خارجه روسیه روزگذشته در بیانیه ای بر خروج نظامیان اسرائیلی از جنوب لبنان و استقرار نیروهای سازمان ملل و ارتش لبنان تاکید کرد و آن را یک اولویت خواند .
میخائیل کامینین دراین بیانیه تاکید کرد :"دراین مرحله ، اولویت ، استقرار تدریجی و آرام ارتش لبنان در جنوب این کشور با همکاری سازمان ملل و خروج نظامیان اسرائیلی است ".
وی افزود :" ما از همه طرفها انتظار داریم قطعنامه 1701 را اجرا کنند و از هر اقدامی که ممکن است برقراری آتش بس در لبنان را به مخاطره اندازد، اجتناب کنند .
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه ، برقراری آتش بس در لبنان را یک گام مهم به سوی حل درگیری لبنان و اسرائیل پس از یک ماه درگیری در این کشور خواند .
| | | | | | | | | | |
|
 |
تحليل |
 |
 |
| :: اقتصادی :: |
 |
|
| :: فناوری اطلاعات :: |
 |
|
| :: روی خط جوانی :: |
 |
|
| :: ورزش :: |
 |
|
| :: فرهنگ و هنر :: |
 |
|
| :: حوادث :: |
 |
|
|
 |
 |
|
 |
|
|